Nieuwe Doelenstraat 12, Hilversum, 1211CE

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,4
23 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Great!!
Super goed geholpen
Het heet met recht een medical center. De salon zelf heeft geen 'relaxte' sfeer en de massage is gericht op de massage niet op ambiance. Dit vond ik prima want kwam ook langs wegens last in mijn nek en rug en niet voor pure ontspanning. Als medical center raad ik het aan maar als je zoekt naar een ontspannende massage is dit niet de juiste sfeer. De kwaliteit van de massage was wel super goed.
Dit was echt ontzettend slecht! Normaliter ga ik naar een ander salon maar die was gesloten. De recensies van deze waren goed dus ik wilde het proberen. Bij binnenkomst werd gevraagd naar mijn klachten. Die herhaalde hij, toen moest ik een kantoor in, de klachten opschrijven, die las hij op. We hebben dus 4 keer dezelfde klachten besproken. 2 keer adviseerde hij acupunctuur. Maar ik wilde toch graag de geboekte massage. We begonnen dus veel later hierdoor! De salon ruikt muf, de ruimte is klinisch met felle verlichting en zonder muziek. Als je een ontspanningsmassage aanbiedt dan verwacht je ook wel iets van ontspanning. Maar 30 minuten lang maakte hij constant dezelfde hele snelle draaiende beweging met een doek tussen zijn handen en mijn lichaam. Ik voelde er dus nauwelijks wat van en er was ook geen aandacht voor de klachten die we 4 keer hadden benoemd. Ondertussen adviseerde hij wéér 2 keer acupunctuur. Aan het einde vroeg hij of hij mijn voeten moest masseren of mijn schouders (het gebied van de klachten). Mijn schouders! Ik moest zitten en hij maakte een iets andere snelle beweging en vroeg om de 2 minuten of het al hielp. Nee! Stipt om 21.00 uur stopte hij. Ondanks dat hij pas rond 20.15 daadwerkelijk begon. Er werd geen drinken aangeboden maar dat was prima want ik wilde maar al te graag snel weg. Ik heb Thaise, Chinese, Zweedse, deep tissue, hot stone, Turkse, enzovoorts massages gehad. Ik vind het heerlijk om gemasseerd te worden en probeer graag nieuwe dingen. Dit was ronduit slecht! Ik kwam met meer pijn er vandaan dan ik kwam en het kostte ook nog eens meer dan bij een gemiddelde salon. Mijn tip: ga naar Qoqo! Betere massages, betere salon en vriendelijkere en kundige masseurs/masseuses!
Kundige arts en professionele massage
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Wu
4.3
13 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage

Over

Shen yuan acupunctuur massage kruiden kliniek
Nieuwe Doelenstraat 12
1211CE Hilversum

Bij Shen yuan acupunctuur massage kruiden kliniek in Hilversum word je niet alleen met naalden behandeld. Naast acupunctuur worden er diverse andere therapieën zoals guasha, cupping, moxa, tuina, kruidentherapie en massage uit de traditionele Chinese geneeskunde toegepast. Ze helpen je hier van diverse klachten af. Boek nu een afspraak en maak korte metten met bijvoorbeeld keel-, oog-, oor- en gewrichtsklachten, verslavingen, interne klachten en mentale stoornissen.

MaMaandag
09:0019:00
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0019:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt