Reshape

Willem Elsschotsingel 51, 2182ZS Hillegom
5,0
4 reviews
Willem Elsschotsingel 51, 2182ZS Hillegom

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Lichaam

Reviews

5,0
4 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
In juni 2016 ben ik begonnen met de endermologiebehandelingen die mijn lichaam veel mooier hebben gemaakt. Het werkt dus echt. Daarnaast is het ook nog eens ontspannend. Ilja is fantastisch. Ik voel me op mijn gemak bij haar, ze biedt een luisterend oor en het is gezellig. Ik zit weer veel lekkerder in mijn vel dankzij Ilja.
Sandra
2 jaar geleden
Jacqueline
2 jaar geleden
Very good and attentive service! Made me feel very comfortable, Looking forward to more sessions.
Pilar
2 jaar geleden
Bij Reshape een heerlijk anti-age behandeling genoten. Beste verjaardags cadeau dat je je kunt wensen! In een zeer ontspannen omgeving met heerlijke muziek en geurbeleving behandeld met veel professionaliteit. De gebruikte producten zijn zeer effectief en hebben een lekkere geur. Reshape heeft een uitgebreid assortiment en ik heb dan ook verschillende producten aangeschaft om tussen de beauty behandelingen door ook thuis mijn huid heerlijk te verwennen. Ik heb al een afspraak staan voor over 6 weken!
3 jaar geleden

Over

Reshape
Willem Elsschotsingel 51
2182ZS Hillegom

Reshape is dé plek voor beauty, health en wellness! Reshape biedt beauty behandelingen en producten voor natuurlijke huidverzorging, effectieve afslanking, en gezicht- en lichaamsverzorging. Alles om de innerlijke en uiterlijke schoonheid een gezonde boost te geven in een comfortabele en luxe omgeving.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0012:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt