Salon Pleun

Berkenlaan 2A, 2101WL Heemstede
4,4
210 reviews
Berkenlaan 2A, 2101WL Heemstede

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,4
210 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ellen is een professional met interesse voor degene die ze behandelt. Ze zorgt dat je je comfortabel voelt, bekijkt met een professioneel oog de behandeling en zorg dat het zo pijnloos mogelijk gebeurd. Ik kom op regelmatige basis en blijf dat zeker doen
Ellen is een warme en gastvrije persoonlijkheid. Ik ben niet de meest makkelijke klant en daarom zet zij de tijd voor mij altijd wat ruimer zonder dat ik daar extra voor moet betalen. Waar vind je nog deze service in de huidige tijd. Ga zo door en tot over 5 weekjes weer.
Ellen heeft de pedicure uitstekend uitgevoerd. Wat ik heel goed vind is dat ze de benodigde spullen ontsmet waar je bij staat. Je kunt dus met eigen ogen zien dat ze aandacht heeft voor hygiëne. Ik waardeer het ook dat ze heel eerlijk is over wat zinvol is om te doen. Zo wordt het medische deel van de pedicure efficiënt uitgevoerd. Daarna(ast) kun je natuurlijk nog aan verwennerij doen! Last but not least verkoopt ze een lijn van uitstekende producten. Ook daarover geeft ze een nuchter advies.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ellen
4.6
117 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie

Over

Salon Pleun
Berkenlaan 2A
2101WL Heemstede

Salon Pleun zit in het centrum van Heemstede. Hier runt schoonheidsspecialiste Ellen haar salon voor al jouw klassieke schoonheidsbehandelingen. Je treatment ‘begint’ eigenlijk al in de wachtkamer in het jaren 30-pand met sfeervolle ruitjesramen, want hier zie je al zoveel moois. In de zonovergoten behandelruimte ontvang je een op maat gemaakte gezichtsverzorging. Heb je een gevoelige huid? Ellen gebruikt verzorgingsproducten met een hoge huidverdraagzaamheid, dus ook voor jouw huid is er een behandeling mogelijk. Ellen is verder een pedicure en zorgt er middels speciaal apparatuur voor dat je voeten er niet alleen verzorgd uitzien, maar dat je ook wordt verlost van ongemakken zoals likdoorns, ingegroeide teennagels en kalknagels. Kom je met de auto? Dan parkeer je gratis voor de deur.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0014:30
WoWoensdag
09:0012:00
DoDonderdag
09:0014:30
VrVrijdag
09:0014:30
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt