Berkenlaan 2A, Heemstede, 2101WL
Maandag open: 10:00 - 15:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,3
326 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Toon reactie salon...
Terugkomend van vakantie merkte ik dat ik een vrij droge huid had. Daarop heb ik contact gezocht met Ellen, waar ik eerder voor een pedicure ben geweest, en zij adviseerde mij een gezichtsbehandeling te doen. Deze was prettig en heb ook besloten het thuis voort te zetten met de door haar geadviseerde producten. De massage erna was ook heerlijk, ging als een nieuw persoon de deur uit. Ellen is een vakvrouw, een luisterend oor en heel sociaal ingesteld.
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Hele vriendelijke vrouw, prima behandeling. Had meer sterren gegeven als zij meer rust/ontspanning had gecreëerd
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ellen
Eigenaresse
4.5
175 reviews

Over

Salon Pleun ziet er fris en gezellig uit. Wij hebben het een huiselijke, Alpen sfeer gegeven. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich thuis voelen zodat ze zich beter kunnen ontspannen wat weer een goed effect heeft op het resultaat van de behandelingen. Ik doe mijn werkzaamheden zeer nauwkeurig. De behandelingen worden op maat gemaakt.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie

Wat onze klanten zeggen over Ellen

Professioneel12
Deskundig10
Vriendelijk7
Vakkundig7

Over

Salon Pleun
Berkenlaan 2A
2101WL Heemstede

Salon Pleun zit in het centrum van Heemstede. Hier runt schoonheidsspecialiste Ellen haar salon voor al jouw klassieke schoonheidsbehandelingen. Je treatment ‘begint’ eigenlijk al in de wachtkamer in het jaren 30-pand met sfeervolle ruitjesramen, want hier zie je al zoveel moois. In de zonovergoten behandelruimte ontvang je een op maat gemaakte gezichtsverzorging. Heb je een gevoelige huid? Ellen gebruikt verzorgingsproducten met een hoge huidverdraagzaamheid, dus ook voor jouw huid is er een behandeling mogelijk. Ellen is verder een pedicure en zorgt er middels speciaal apparatuur voor dat je voeten er niet alleen verzorgd uitzien, maar dat je ook wordt verlost van ongemakken zoals likdoorns, ingegroeide teennagels en kalknagels. Kom je met de auto? Dan parkeer je gratis voor de deur.

MaMaandag
10:0015:00
DiDinsdag
10:0015:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0015:00
VrVrijdag
10:0015:00
ZaZaterdag
11:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt