Richmond Skin Clinic

4,8
11 reviews
Binnenweg 139, Heemstede, 2101JE

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage
Medisch en tanden

Reviews

4,8
11 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Peeling
Amber heeft mij super goed geholpen. Gezellig gekletst en ik ben super blij met het resultaat van de wimper lift! Wimpers zijn mooi gekrult en goed geverfd.
Geweldig
Ik werd geholpen door een jonge dame van 22 bruin haar op dinsdag middag.(naam vergeten) We hadden een super leuk en spontaan gesprek, meestal kom ik bij salons of kappers waar je een geforceerd gesprekje begint, vind ik zelf super irritant. Maar zij was heel oprecht en aardig! De salon was onwijs netjes en strak ingericht en rook ook heerlijk! Kom er zeker terug!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

E
Elise

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Medisch en tanden
Merel

Behandelingen

Massage
Gezicht
Medisch en tanden
Amber

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht

Over

Richmond Skin Clinic
Binnenweg 139
2101JE Heemstede

Aan de Binnenweg in Heemstede zit Richmond Skin Clinic. Deze beautysalon heeft een luxueuze en hippe uitstraling en biedt een groot aantal aan huidverbeterende en ontspannende gezichtsbehandelingen aan, die als doel hebben de beste versie van jouw huid tevoorschijn te laten komen.

De gekwalificeerde therapeuten en huidpecialisten van Richmond Skin Clinic, Dana, Merel, Tessa en eigenaresse Bianca, zijn allemaal zeer ervaren in microneedling, professionele peelings, bindweefselmassages en lasering. De dames zien het als een uitdaging om jouw huid te laten stralen en keer op keer voor iedereen het best mogelijke advies te geven op het gebied van huidverbetering en huidverzorging.

Bij Richmond Skin Clinic maken ze onder andere gebruik van de merken Alpha-H en Mesoestetic voor huidverbetering. Ook kan je bij deze salon je wenkbrauwen en wimpers een opfrisbeurt geven, door middel van waxen, epileren of verven.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0017:15
WoWoensdag
09:0017:15
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0017:15
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Mesoestetic

Schoonheidssalons in de buurt