Reviews

4,1
25 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Betreft botox en filler. Erg tevreden. Goed besproken hoe en wat. Werd goed tijd genomen....Maar is ook logisch... Nu 2 keer geweest en een mooi resultaat naar mijn wensen. Natuurlijke frissere look. Kom zeker terug!
Anoniem
11 dagen geleden
Prima beetje gehaast!
J de zeeuw
11 dagen geleden
word prima en vriendelijk behandeld. Ben na iets meer dan een jaar met verschillende behandelingen er mooier uit gaan zien. ben meer tevreden met mijzelf. mr Sediqi blijft graag leren en trainingen volgen en is graag up to date om de beste resultaten te behalen voor ons. Met recht trots op zijn werk en presteren.
Monique van den Brink
11 dagen geleden
Anoniem
één maand geleden
Toon reactie van salons...
mooie nette salon en goede professionele behandelig.Ik ben heel tevreden
Anoniem
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Rimpelzorg Kliniek
Spoordreef 26
1315GP Almere

Midden in Almere Stad kan je terecht in de kliniek van Drs. M. Sediqi. Hier worden met de grootste zorg cosmetische behandelingen uitgevoerd. Drs. M. Sediqi is gespecialiseerd in cosmetische ingrepen die de natuurlijke schoonheid van mensen naar buiten brengt door middel van minimale ingrepen. De kliniek staat niet alleen bekend om de hoogwaardige producten die worden gebruikt, maar vooral om de uitermate kundige en veilige injectietechnieken die hier de standaard zijn. Het accent ligt op behandeling van de lippen, lippen contouren en lippen volume.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
10:0017:00
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
10:0017:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
11:0016:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt