RL Total Cosmetics

Dorpsstraat 6A, 1261FT Blaricum
4,8
6 reviews
Dorpsstraat 6A, 1261FT Blaricum

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Vriendelijk personeel. Prettige behandeling. Wel erg gehorig.
Nan
één maand geleden
De medewerkers waren erg vriendelijk en hebben er voor kunnen zorgen dat mijn moeder kon genieten van haar verjaardags pedicure. Bij binnenkomst kregen we koffie en thee, wat de sfeer heel huiselijk maakte. Ook legde de medewerker uit wat ze precies ging doen en wat ze voor thuis gebruik zou aanraden. Daarbij is het een goede locatie in het centrum van Blaricum dorp.
Anoniem
7 maanden geleden
Ik kom altijd in de salon voor pedicure en gezichtsbehandeling. Het personeel is erg vriendelijk en gastvrij. En de behandelingen zijn erg lekker en professioneel. Ben altijd erg tevreden.
Franny
8 maanden geleden
Vriendelijk personeel, hartelijk ontvangen. Fijne behandeling
Theo
8 maanden geleden
Een heerlijke zaterdagmiddag ontspannen met een pedicure en gezichtsbehandeling door Roëlle. Ook genoten van de nieuwe massagetechnieken! De specialistes van RL Total Cosmetics blijven zich steeds ontwikkelen en verrassen hun klanten met goede advies, fijne producten en handige tips.
Crista
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

RL Total Cosmetics
Dorpsstraat 6A
1261FT Blaricum

Bij RL Total Cosmetics aan de Dorpsstraat in Blaricum kun je terecht voor huid- en lichaamsverzorging. Denk daarbij aan ontharen, permanente make-up en pedicure. Daarnaast is de salon gespecialiseerd in huidverbetering. Door middel van diverse gezichtsbehandelingen en producten wordt gestreefd naar een optimaal resultaat. Mannen en vrouwen, jong en oud zijn van harte welkom om de expertise van het team te ervaren. De groene omgeving met uitzicht op de schaapjes draagt bij aan een totale ontspannen beleving.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0017:30
Woensdag
10:0017:30
Donderdag
10:0017:30
Vrijdag
10:0017:30
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt