Robin Body Tuning

De Clerqstraat 64, 1052NJ Amsterdam
4,9
15 reviews
De Clerqstraat 64, 1052NJ Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
I love it!
Aziza
6 dagen geleden
Goede behandeling, gericht op resultaat!
Anoniem
één maand geleden
Robin is heel professioneel en werkt met veel zorg en aandacht. Het is soms even op je tanden bijten, maar dan heb je ook echt resultaat. Aanrader!
Florentine van den Eerenbeemt
2 maanden geleden
Florentine
2 maanden geleden
Robin is een fijne vakvrouw, vriendelijk, lief en ze weet wat ze doet. Geeft goede tips en legt alles duidelijk uit. Tijdens de behandeling is ze verder heel ingetogen aan het werk, wat ik als zeer prettig ervaar. De behandelingen werpen absoluut zijn vruchten af, al moet je zelf natuurlijk ook aan de slag blijven (water drinken, trainen etc)
Linda
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Robin Body Tuning
De Clerqstraat 64
1052NJ Amsterdam

Turn it up a notch bij Robin Body Tuning aan de De Clercqstraat! Robin is gespecialiseerd in unieke massagesmethodes voor het verbeteren van je huid. Je kunt hier terecht voor effectieve lichaambehandelingen. Heb je een verslapte huid of lokale vetophopingen of ben je niet zo gecharmeerd van je cellulite? Laat Robin jou dan een handje helpen om aan je doelen te werken. Met een cuppingmassage worden speciale vacuümcups over de huid bewogen en met een bindweefselmassage wordt het onderhuidse weefsel gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken; essentieel voor de stevigheid van je huid! Ga je er 100% voor? Na een kuur merk je een duidelijk verschil: je huid is egaler, gladder en steviger. Het gezicht wordt hier ook niet vergeten, want je kunt hier ook terecht voor het verven van je wimpers en wenkbrauwen, wimperlifting en threading. Handig om te weten: de salon is gevestigd in Xanadu Clinic.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt