Puntenburgerlaan 86, Amersfoort
Dinsdag open: 09:30 - 18:30

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,7
86 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Eerst schaamde ik me een beetje omdat mijn Nederlands niet zo goed is.Rona sprak geen Engels, dus ik benadrukte hoe we zouden communiceren. Ondanks mijn angst ervoor, heeft ze naar mijn 'slechte' Nederlands geluisterd en me gerustgesteld. We spraken over het leven in het algemeen, wat een heel leuke afspraak maakte. Met de behandeling, ik vind het moeilijk om een bekwaam persoon te vinden die verstand heeft van threading en mijn wenkbrauwen zijn zo mooi.Bedankt Rona dat je zo'n aardig mens bent
Is zeker de fout van deze Treatwell App zelf, maar nog steeds teleurgesteld.. snel na 17uur behandeling geboekt via deze App voor 18:10 op het zelfde dag, gearriveerd optijd op de deur maar de salon is dicht! Ff bellen maar Rona is al onderweg naar huis.. zij zegt dat de boekingen van deze App is niet binnen gekomen waar ik de email bevestiging gekregen om 17:30.. Helaas ging mis Zou adviseren om de opening tijden in deze app te veranderen naar tot 18:00uur niet 18:30
Zij is heel aardig en werkt heel goed ik was echt blij met haar
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Rona
4.9
67 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Rona

Deskundig11
Vakkundig11
Professioneel9
Aardig6

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd

Over

Rona Beauty
Puntenburgerlaan 86
Amersfoort

Bij Rona Beauty in Amersfoort kun je terecht voor een nieuwe coupe! Kapster Rona voorziet je graag van mooie verzorgde lokken en een stralende kleur, of je nu kiest voor een knipbeurt, je haar laat verven of een verzorgende keratine behandeling ondergaat.
Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en met haar ervaring en kennis op het gebied van trends en technieken geeft ze je met plezier advies over wat het beste bij jou past! Wil je jezelf helemaal in de watten laten leggen, dan kan je ook voor een gezichtsbehandeling terecht of je wimpers en wenkbrauwen laten verven.

Bij Rona Beauty wordt je verwelkomd met een koffie of thee en je zult je direct op je gemak voelen, zodat je bezoek aan de salon echt een moment van ontspanning wordt!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3018:30
WoWoensdag
09:3018:30
DoDonderdag
09:3018:30
VrVrijdag
09:3018:30
ZaZaterdag
09:3017:30
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt