Reviews

4,8
29 reviews
Alles was prima! Kom zeker terug.
Gaby
6 maanden geleden
Vanmiddag bij salon Mooier een Henna brow treatment behandeling gehad. Bij binnenkomst werd ik heel vriendelijk ontvangen. Voor de behandeling werd duidelijk verteld wat er ging gebeuren. Lisette werkt hygienisch en staat klaar voor de klant. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat en kom hier zeker terug.
Daniëlle
6 maanden geleden
Prima salon een fijne, prettige en rustige behandeling
Ada
7 maanden geleden
De dame van Salon Mooier is heel hartelijk en gastvrij, behulpzaam en goed adviserend. Ze werkt met hart en ziel om het de klant zo mooi mogelijk uit te laten zien. Alle complimenten zijn voor haar.
Jolette
8 maanden geleden
Anoniem
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Salon Mooier
Burgemeester van Lennepweg 207 A
2101RE Heemstede

Ben jij toe aan ontspanning? Dan ben je bij Salon Mooier - gevestigd op de begane grond in het appartementencomplex Nieuw Overbos in Heemstede - in een knusse omgeving aan het juiste adres! Deze salon staat voor ontspanning, kwaliteit en betrouwbaarheid. Stap eens uit de drukte van het alledaagse leven en laat je hier lekker verwennen! Alle behandelingen worden helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen. In de salon wordt professioneel en hygienisch gewerkt. Je kunt hier gratis parkeren voor de deur en de koffie staat klaar!

Maandag
13:3019:30
Dinsdag
13:4519:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
13:4517:30
Zaterdag
09:3014:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt