Amsterdamseweg 174, Amstelveen, 1182HM
Daluren en last-minute

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Ons werk

Reviews

4,4
18 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Na de behandeling is alles weer soepel dus het is een aanrader.
Toon reactie salon...
Al jaren om ik graag voor verschillende behandelingen. . Ik ben vooral fan van de bindweefsel massage en cupping. De producten van Piroche vind ik erg prettig en ik gebruik ze thuis ook. Een behandeling in steeds weer een kadootje.
Toon reactie salon...
Helemaal top, voelde mij als herboren 👍🏽
Toon reactie salon...
Ik kom al jaren bij Salon Saya, meestal voor een gezichtsbehandeling en lichaamsmassage. Je wordt behandeld met hoogwaardige producten en Ursula en Samira zijn erg deskundig. Je kunt verschillende behandelingen en massages boeken en ik heb de meeste ook al geprobeerd en van alles erg genoten. Ik kan alleen maar zeggen dat altijd superontspannen de salon weer uitkom. Zeker aan te bevelen!
Toon reactie salon...
Mijn man en ik zijn goed ontvangen . Ik heb in het verleden al eerder een behandeling gehad van Samira . Ben altijd tevreden geweest. Mijn man was voor het eerst naar een Schoonheidspecialiste geweest en heeft het als fijn ervaren en heeft alweer een afspraak staan.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

S
Samira

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Ursula
Eigenaresse
4.6
5 reviews

Over

Mijn passie is, om samen met jou werken naar een doel die jij voor ogen hebt, zowel op fysiek, als op mentaalgebied. In de salon worden de problemen aangepakt die betrekking hebben op huidverbetering, Aging (huidverslapping, rimpels, cellulite, acne, blessure preventie en ontspanning. Heerlijk in de buitenlucht, sportcentrum, thuis als online kan gewerkt worden aan je conditie of fitter zijn. Ondersteunen naar een gezond leven en gezond te blijven. Op een holistische manier kijken wat jij nodig hebt. Wat je vanbuiten ziet, voel je ook vanbinnen en andersom. Als Wellness coach help ik het lichaam van buitenaf te ondersteunen. Met o.a. de lymfedrainer, mechanische cupping machine, diverse massages, essentiële oliën en technieken gebaseerd op de Chinese geneeskunde worden resultaten gecreëerd. Het voordeel hiervan is dat je minder spierpijn hebt, doorbloeding verbetert en energetisch in balans.

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Over

Salon Saya Beauty & Body Care
Amsterdamseweg 174
1182HM Amstelveen

Aan de Amsterdamseweg in Amstelveen vind je Salon Saya Beauty & Body Care. Eigenaresse Ursula Pieter is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft de opleiding tot sportinstructrice en personal trainer afgerond. Je kunt hier terecht voor meer dan alleen klassieke schoonheidsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Zo gebruikt Ursula in haar behandelingen invloeden vanuit de traditionele Chinese geneeskunde.

Ze werkt in de salon alleen met natuurlijk producten en essentiële oliën. Jouw wensen staan centraal en samen werk je aan jouw huid- en lichaamsproblemen, zoals acne, hyper pigmentatie, rimpels en huidirritaties.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0020:30
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt