Salon Von

4,8
152 reviews
Koolwitje 4, 's-Gravenzande

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,8
152 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Top
Hele mooie wimpers en een Heerlijke ontspannen sfeer. Top adres
Heel fijn weer!!
Goed en professioneel
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Yvonne
5.0
98 reviews

Over

Von = Yvonne Met een achtergrond in de (exclusieve) hospitality en jarenlange werkervaring als commercieel trainer, zit gastvrijheid in mijn bloed. Daarnaast bezocht ik in mijn vrije tijd regelmatig beautysalons. Voor ontspanning en zakelijk beter in mijn vel zitten door een moment voor mijzelf. Toen ik een carrière switch overwoog, volgde ik mijn hart en besloot mijn interesse in beauty te combineren met mijn gevoel voor gastvrijheid. Na een vakopleiding Manicurist en Nagelstylist is Salon Von Westland sinds januari 2017 een feit. Inmiddels heb ik ook nog verschillende certificaten behaald voor wimper- en wenkbrauwstyling. Tegenwoordig kun je in mijn frisse salon, tussen Naaldwijk en 's Gravenzande, terecht voor uiteenlopende behandelingen voor gellak, een lashlift en styling voor je wenkbrauwen.

Behandelingen

Gezicht

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Yvonne

Vriendelijk7

Over

Salon Von
Koolwitje 4
's-Gravenzande

Salon Von Naaldwijk staat voor: No fake. Be real. Be you. Dit is de filosofie waar het bij Salon Von Naaldwijk om draait en die je overal in terugvindt. In deze schoonheidssalon vlakbij het centrum van Naaldwijk kun je terecht voor je nagels, je wenkbrauwen
en je wimpers. En welke behandeling je ook kiest, deze heeft altijd drie gelijke pijlers: natuurlijke schoonheid, natuurlijke producten en natuurlijk resultaat. Dus geen acryl, lijm of wimperextensions, maar enkel zuivere beauty hacks.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0012:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0012:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Nagelstudio's in de buurt