De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,6
8 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Eindelijk een kapster die je knipt naar wens (luisterd naar wat de klant graag wilt) en die goed mee denkt welke kleur het beste bij je past. En het gezellig kunnen kletsen is een mooie bonus. Tot de volgende keer!
gisteren bij salon0318 geweest, top service. Mijn haar was erg dood en beschadigd en ik dacht dat het nooit meer mooi kon worden, na het horen van goede ervaringen van mijn vriendinnen bij deze salon vond ik dat ik het ook moest uitproberen en uitgeprobeerd dat ik heb! Super lieve kapper heeft me geknipt en ze was gezellig. Mijn haar ziet er veel gezonder uit en ik ben super dankbaar voor de service. Zeker een aanrader!!
Ik liep binnen met te dikke, geel/oranje highlights gezet door een andere kapsalon. Hoopte dat de kapster Chantal mij aan een mooie coupe kon helpen. Ik ben ontzettend tevreden vertrokken.Mijn natuurlijke haarkleur is donkerbruin, dus om met deze haarkleur een volledig grijs/blonde coupe te creëeren met oneindig veel babylights moet je gouden handjes hebben en veel geduld. Bedankt Chantal!!
1
2