Sam & Eve Hairsalon

Groenelaan 36, 3114CH Schiedam
4,1
37 reviews
Groenelaan 36, 3114CH Schiedam

Alle behandelingen

Reviews

4,1
37 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Burcu
2 maanden geleden
Voor 18,50 moet je natuurlijk niet te veel verwachten maar zelfs dat was het niet waard. De salon was een zooi en de kapster onverzorgd en slordig. Toen ze klaar was met knippen zei ze: 'oh ik zie dat links een stuk langer is dan rechts, wil je dat zo houden?' Eh nee?! In totaal is ze 15 minuten bezig geweest, ga het volgende week ergens anders laten afmaken. Dit is de 1e keer dat ik zo'n negatieve recensie schrijf, maar ik zou deze kapsalon oprecht afraden.
Mieloe
4 maanden geleden
Hele luide muziek irritant. Adverteren met permanent 1 uur en 15 min.heb er 3 uur gezeten en ging nog met half nat har weg .geen herhaling
Anoniem
5 maanden geleden
Nu voor de tweede keer hier geweest en weer dik tevreden. De eerste keer kwam ik hier terecht omdat ik een adresje zocht om mijn wenkbrauwen te epileren en dacht dan laat ik het meteen wel even knippen. Dit is zo goed bevallen dat ik besloot voortaan maar daar te gaan. Vooral de meiden die er werken spreken mij aan. Niet alleen verstaan ze hun vak maar het is gewoon ontzettend gezellig in de kapsalon en dat is lang niet overal zo. Ik heb het stukje langer fietsen er graag voor over!
Kitty Jansen
5 maanden geleden
Leuke meiden! Had het gevoel aan het einde dat het snel snel moest gaan want ze hebben maar 4 stoelen en het werd in 1 keer erg druk! Maar ik ben supertevreden met mijn kleur! Over 2 maanden maak ik weer een afspraak.
Kimberley
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sam & Eve Hairsalon
Groenelaan 36
3114CH Schiedam

Bij Sam & Eve staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hoog in het vaandel! De professionele haarstylisten hebben een passie voor het kappersvak en zijn op de hoogte van de laatste trends, kleuren, technieken en producten! Om jou alleen het beste te kunnen bieden werken ze met de hoogwaardige producten van het merk L’Oreal Professionnel. Deze producten zorgen voor een unieke haarverzorging, kleur en styling. Naast alles voor het haar kun je hier ook nog even je wenkbrauwen laten shapen in de gewenste vorm!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0020:30
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt