Reviews

4,5
18 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Uitstekend geholpen door Arzu. Verstaat het vak van kapper goed en is ook attent als gastvrouw. Ik kom graag terug in deze winkel.
Anoniem
één maand geleden
Een gezellige salon en lieve meiden. Alleen was mijn afspraak niet aangemeld. Wat verder geen probleem was. En ook werd er gevraagd of er al online betaalt was of dat in de salon moest. Terwijl ik met mijn reservering duidelijk had aangegeven daar te betalen. Zeer goed geknipt door een lieve dame die me begreep hoe ik mijn kapsel graag wilde.
Anoniem
2 maanden geleden
Een gezellige salon en lieve meiden. 0
Anoniem
2 maanden geleden
Ernest van Langelaar
3 maanden geleden
Was er al een keer eerder geweest bij Arlinda en hoorde via de app.dat zij weg was had eerst iets van ja en nu.....Maar Shannon doet er niet voor onder ze is kundig en vriendelijk een toppertje ik kom zeker terug
Zina De Baan Kooren
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sam & Eve Hairsalon
Groenelaan 36
3114CH Schiedam

Bij Sam & Eve staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hoog in het vaandel! De professionele haarstylisten hebben een passie voor het kappersvak en zijn op de hoogte van de laatste trends, kleuren, technieken en producten! Om jou alleen het beste te kunnen bieden werken ze met de hoogwaardige producten van het merk L’Oreal Professionnel. Deze producten zorgen voor een unieke haarverzorging, kleur en styling. Naast alles voor het haar kun je hier ook nog even je wenkbrauwen laten shapen in de gewenste vorm!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0020:30
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt