Reviews

4,5
25 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Zeker aan te raden. Leuk personeel en goed geholpen.
Anoniem
2 maanden geleden
Voor het eerst geweest met mijn zoontje van 9. Supergoed geknipt door een van de kappers. Beter dan bij enige andere kapper.
Evert
6 maanden geleden
Ben zeer tevreden met mijn haar.
Anoniem
6 maanden geleden
Roos is de beste kapster daar. Die doet alles luistert, is grappig, attent en professioneel. Die heeft passie voor wat ze doet. En ze onthoud echt elke detail over jouw kapsel ook al ben je et maanden niet geweest. Mijn kleine zoon van 3 jaar knipt ze ook met zoveel zorg en efficiëntie. Ik ben blij met Roos. Ik weet zeker jij ook!!!!
Lea
7 maanden geleden
Het sfeer waren goed en de kapster Roos hebben mij goede advies gegeven en mij beschadigd, gele lokken geredt. Ben heel blij met het resultaat!
Anri
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sam Hairsalon
Vijgensteeg 1
3111PT Schiedam

Sam Hairsalon is de plek waar dames en heren terecht kunnen voor kapsels volgens de laatste haartrends van hoge kwaliteit, tegen lage prijzen. Het team is speciaal opgeleid om tot in de perfectie te kunnen knippen. Ze vinden het erg belangrijk om goed naar je wensen te luisteren, zodat ze de kappersbeurt hier op af kunnen stemmen. Zo maken ze het mogelijk om jou het kapsel van je dromen te geven. Ook kinderen zijn hier van hare welkom voor een knipbeurt.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
11:0016:00

Kappers in de buurt