Sam Hairsalon

Vijgensteeg 1, Schiedam, 3111PT

Sorry, Sam Hairsalon is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Studio Seven

95 reviews
Van Hogendorplaan 33A, 3135 BC Vlaardingen, Nederland

NB Nails & Beauty

39 reviews
Rotterdamsedijk 415B, 3112 AP Schiedam, Nederland

Patchi Alotchi

38 reviews
Mathenesserweg 59C, 3027HG Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,3
39 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Awful experience! Booked the service for my husband, who works in Schiedam. When he arrived the salon said "that lady doesnt even work there anymore", also mentioned they were fully booked so nothing could be done. And that next time he should book through another app or call directly. Well.. if the salon is not managing the account correctly and doesnt want to use treatwell services, then the salon should unregister from the app! What a waste of time! really
Snel, efficiënt engoed geholpen; meer heb je niet nodig.
Dit was de eerste en de laatste keer dat ik bij Treatwell een afspraak maak. Naar deze kapper ga ik misschien nog wel een keer, maar dat is voor een andere keer. Treatwell afspraken moeten dus apart in het systeem van een salon worden doorgevoerd. Dit was niet gebeurd (door deze salon, maar daar zijn meerdere redenen voor te bedenken ivm werknemers die er om de dag staan) dus ik stond voor niets in de salon. Heb ergens anders mijn haar kunnen laten knippen, daar meldde ze mij ook dat door het dubbele systeem zij gestopt zijn met Treatwell aanmeldingen omdat het slecht te plannen valt. Voortaan bel ik altijd rechtstreeks.
Vriendelijk personeel. P/Q is goed. De zaak is alleen niet schoon.
Goed geholpen, tevreden met het resultaat. Voor herhaling vatbaar.
Toon meer reviews...

Over

Sam Hairsalon
Vijgensteeg 1
3111PT Schiedam

Sam Hairsalon is de plek waar dames en heren terecht kunnen voor kapsels volgens de laatste haartrends van hoge kwaliteit, tegen lage prijzen. Het team is speciaal opgeleid om tot in de perfectie te kunnen knippen. Ze vinden het erg belangrijk om goed naar je wensen te luisteren, zodat ze de kappersbeurt hier op af kunnen stemmen. Zo maken ze het mogelijk om jou het kapsel van je dromen te geven. Ook kinderen zijn hier van hare welkom voor een knipbeurt.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
11:0018:00