Samtician

Drakensteyn 40, 1187DK Amstelveen
5,0
7 reviews
Drakensteyn 40, 1187DK Amstelveen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

5,0
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Hele fijne sfeer, elke keer weer. Het is echt een momentje me-time en je laten verwennen door Sam. Ik heb altijd hele gekke verzoeken wat betreft mijn nagels en ze weet ze elke keer weer te overtreffen!
Caterina
7 dagen geleden
Fantastische manicure en pedicure. De salon is warm en knus, maar vooral, super schoon en netjes en dat is nog veel belangrijker. Samantha is een super lieve meid, ik ga nergens anders meer heen! Ze werkt netjes, en legt je vanaf binnenkomst in de watten! Heerlijk
Suzanne Weigl
7 dagen geleden
Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.Ik ben altijd goed en zeer vriendelijk geholpen.Samantha werkt kundig en netjes.Ze geeft goede adviezen
Nely Smits-van Drumpt
7 dagen geleden
Samantha werkt heel serieus en het resultaat is er dan ook naar! Mooie nagels, wimpers en wenkbrauwen. De gellak blijft minstens 14 dagen prachtig! De andere behandelingen kan ik niet beoordelen omdat ik die niet heb geboekt. Ee wordt gevraagd om alles in te vullen maar dat is lastig als je die behandelingen niet hebt laten doen. Ik heb die met 1 ster aangegeven maar dat klopt dus niet. Evenzo personeel, Samantha wekt als ZZP en heeft geen personeel.
Ingrid Mulder
7 dagen geleden
Samantha heeft heel veel gevoel voor haar vak. Ze kan goed inschatten waar haar klanten naar op zoek zijn, kan je uitdagen om soms iets anders te proberen, maar als je dat niet wilt, dan is dat ook goed. Ze is perfectionistisch en wilt dat jij helemaal happy haar salon uitstapt. Naast haar goede werk, is het ook nog eens gezellig bij haar aan de tafel en voelt het echt als thuiskomen. Zeker een aanrader!
Maud Kuipers
7 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Samtician
Drakensteyn 40
1187DK Amstelveen

Bij schoonheidssalon Samtician in Westwijk in Amstelveen kun je onder andere terecht voor manicures en pedicures. Maar ook voor wimper- en wenkbrauwbehandelingen ben je van harte welkom. Denk aan wimperlifting, botox voor je wimpers en het waxen van je wenkbrauwen.

Eigenaresse Samantha heeft meer dan 5 jaar ervaring en straalt rust en professionaliteit uit. Persoonlijke aandacht en een eerlijk deskundig advies staan centraal in deze salon. Wil je juist het accent op je wenkbrauwen leggen, laat ze dan hier kleuren en epileren. Samantha werkt met merken als OPI, CND, Elleebana en Refectocil.

Handig om te weten: in deze salon kun je alleen contant betalen en je kunt je auto gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
09:0015:00
Producten gebruikt in deze salon
Refectocil

Schoonheidssalons in de buurt