Sanarya kapsalon

4,7
123 reviews
Hoofdstraat 191, Santpoort-Noord, 2071EG
Open Morgen: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,7
123 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een mooie kleine salon waar je als klant centraal staat.
Ik ben nu een paar keer bij Nasrin geweest en ben altijd erg tevreden met het resultaat. Ze luistert goed naar je wensen en terwijl ze bezig is, is er ook ruimte voor een goed gesprek. Ik zou haar daarom zeker aanbevelen!
Nasrin weet schijnbaar moeiteloos een perfecte coupe te knippen. Ze luistert erg goed naar wat je wilt. Ze is bovendien heerlijk zichzelf en altijd in voor een goed gesprek. Nog een pré: alleen zij is aanwezig in de zaak, dus is het er lekker rustig.
Vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel. Nasrin stelde de juiste vragen over hoe ik mn haar wilde hebben. Onder het knippen een prachtig gesprek met inhoud. Ik ben super tevreden met het resultaat van de knipbeurt. Tot de volgende keer!
voor mij was dit de eerste keer.....vriendelijk ontvangst....ik heb heel moeilijk stijl en dun haar....in alle rust kon ik vertellen waar de problemen zaten.....ging super blij de deur uit....inmiddels thuis, zelfs na een flinke regenbui zit mijn haar prima...bedankt Nasrin...je hebt er een nieuwe klant bij.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Nasrin
5.0
81 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Nasrin

Vakkundig13
Uitzonderlijk6
Vriendelijk5
Professioneel5

Over

Sanarya kapsalon
Hoofdstraat 191
2071EG Santpoort-Noord

Midden in het centrum van Santpoort in de Hoofdstraat zit Sanarya kapsalon gevestigd. Persoonlijke aandacht staat in deze kapsalon centraal. Eigenaresse Nasrin luistert goed naar jouw wensen om ervoor te zorgen dat je kapsel precies zit zoals jij het wilt. Naast kappersbehandelingen kun je hier ook terecht voor het verven en epileren van je wenkbrauwen, het verven van je wimpers of het epileren van haar in het gezicht. Je zult de salon met een tevreden gevoel verlaten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Sanarya kapsalon

Sanarya kapsalon is geopend van dinsdag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 16:00. De salon is gesloten maandag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Sanarya kapsalon zijn: Vrouwen knippen, Mannen knippen en Gezicht threaden
De populairste behandeling, Vrouwen knippen, heeft een gemiddelde prijs van € 28,46.
Bij Sanarya kapsalon kun je vooraf betalen, zodat je ter plekke niet met contant geld hoeft om te gaan.

Kappers in de buurt