Santulana

Jan Pieter Heijestraat 40 C, 1053GP Amsterdam
4,9
27 reviews
Jan Pieter Heijestraat 40 C, 1053GP Amsterdam
Last-minutekorting

Alle behandelingen

Reviews

4,9
27 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
mandy
2 maanden geleden
Echt geweldig. Hele fijne manier van communicatie. De ruimte is prettig. De massage was echt heel ontspannend en de hele sfeer en de rustige muziek en manier van handelen maakt dat je echt ultiem kunt ontspannen. Ik ga echt zeker terug komen.
Leonie
3 maanden geleden
Ritual, not just a message! Calm, relaxing atmosphere with great treatment. So far the best message I had in Amsterdam! Fully recommended.
Marta Kazimierczak
5 maanden geleden
Joanna
7 maanden geleden
Maaike was erg vriendelijk en weet goed wat ze doet. De massage was erg stevig, maar dit is hoe ik het graag heb. Ze vroeg me aan te geven of het harder/zachter moest. Ik liep helemaal zen naar buiten.
Mo
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Santulana
Jan Pieter Heijestraat 40 C
1053GP Amsterdam

Eigenaresse Maaike is in 2012 begonnen met de opleiding Thai Yogamassage. Deze massagevorm sprak haar in het bijzonder aan omdat ze zelf al jaren intensief met yoga bezig is en altijd een passie voor masseren heeft gehad. Ze merkt al snel dat het geven van massages haar enorm blij maakt, doordat ze hier werkelijk mensen mee helpt. Ze heeft gaandeweg al heel wat mensen gemasseerd en diverse certificaten behaald om haar expertise uit te breiden en cursussen en workshops gevolgd om deze op peil te houden. Geniet van de voordelen die de diverse massagesoorten jou te bieden hebben.

Maandag
14:0020:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:0020:00
Vrijdag
17:0020:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt