Santulana

Jan Pieter Heijestraat 40 C, 1053GP Amsterdam
4,8
30 reviews
Jan Pieter Heijestraat 40 C, 1053GP Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,8
30 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Fijne ontvangst. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik ging heerlijk ontspannen weer naar buiten.
Anoniem
10 dagen geleden
Heerlijke yoga massage! Mijn schouders en nek zijn vaak erg gespannen en ik heb gemerkt dat het direct masseren van die spieren (vooral uitmasseren van de knopen) vaak een tegengestelde reactie oplevert. Deze massage is gericht op algehele ontspanning van het lichaam. Door de fijne sfeer, de liefdevolle en tegelijk krachtige massage van Maaike en de afwisseling van technieken (massage, drukpunten en stretchen) raakte ik geheel ontspannen.
Anneke
12 dagen geleden
De Thai Yogamassage van Maaike is een aanrader. Er was aandacht voor mijn onderrug klachten door stretchbewegingen. Prettige ontvangst en prettige ambiance.
Anoniem
2 maanden geleden
mandy
4 maanden geleden
Echt geweldig. Hele fijne manier van communicatie. De ruimte is prettig. De massage was echt heel ontspannend en de hele sfeer en de rustige muziek en manier van handelen maakt dat je echt ultiem kunt ontspannen. Ik ga echt zeker terug komen.
Leonie
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Santulana
Jan Pieter Heijestraat 40 C
1053GP Amsterdam

Eigenaresse Maaike is in 2012 begonnen met de opleiding Thai Yogamassage. Deze massagevorm sprak haar in het bijzonder aan omdat ze zelf al jaren intensief met yoga bezig is en altijd een passie voor masseren heeft gehad. Ze merkt al snel dat het geven van massages haar enorm blij maakt, doordat ze hier werkelijk mensen mee helpt. Ze heeft gaandeweg al heel wat mensen gemasseerd en diverse certificaten behaald om haar expertise uit te breiden en cursussen en workshops gevolgd om deze op peil te houden. Geniet van de voordelen die de diverse massagesoorten jou te bieden hebben.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:0021:00
Vrijdag
17:0021:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt