Reviews

4,1
14 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anna is erg aardig en bekwaam. Wenkbrauwen werden zorgvuldig en haast pijnloos geëpileerd . Verven was ook prima! Dus ik beveel Anna zeker aan.
Mirjam Gravestein
2 maanden geleden
Super blij met mijn microdermabrasie gezichtsbehandeling!!! Anna is een goede gastvrouw en weet precies wanneer het tijd is om gezellig te kletsen en wanneer er stilte nodig is voor ontspanning! Mijn verwachtingen overtroffen! Volgende behandeling staat al geboekt!
sabrina ardjadi
4 maanden geleden
De behandeling was uitstekend. Jammer dat ze gaan verhuizen. Het was nu lekker dichtbij mijn huis.
Anneke Mensink
10 maanden geleden
Gezellige sfeer, onverwachts dat je je daar kan laten waxen. Ze heeft wel stukjes overgeslagen en het groeit weer heel snel terug, maar daf ligt waarschijnlijk aan mij.
Anoniem
10 maanden geleden
Heerlijke luxe pedicure gehad. Anna is een vakvrouw en daarnaast ook een gezellige gastvrouw.
Joke Nientker
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidssalon Anna
Braillelaan 32
2037XC Haarlem

Bij Schoonheidssalon Anna - gevestigd aan de Braillelaan in Haarlem - staat alles in het teken van huidverbetering en ontspanning. Je kunt hier terecht voor diverse facials, microdermabrasie, IPL-ontharen, manicure, pedicure of massages. Ook kun je je wenkbrauwen perfect laten modelleren of je wimpers en wenkbrauwen laten verven. Tijdens de behandelingen maakt Anna uitsluitend gebruik van producten met actieve plantaardige ingrediënten die niet op dieren getest zijn.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt