Reviews

4,4
9 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een hele aardige dame, maar de salon is niet ingericht op een manicure behandeling. Er is geen aparte tafel met stoel, en bovendien kon de resterende gellac aanvankelijk niet worden verwijderd. Hierdoor kwam de manicure onde druk te staan had ik nog restjes van mijn oude nagellak op mijn nagels zitten, de nagellak was nog niet droog en ik moest weg omdat er al een andere klant zat te wachten en toen ik in de auto zat op weg maar huis zaterdag er al weer deuken etc. op mijn nagels en ontdekte ik ook dat de rechterhand niet ook al netjes was gelakt. Er is geen topcoat gebruikt slechts een spray om hoe nagels snel te laten drogen, maar dit heeft weinig tot geen effect gesorteerd gezien de deukjes en ontbrekende stukjes nagellak op mijn nagels. Zonde van van €22,50 waarvoor ik hard moet werken.
Joan
8 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Uitstekend: kundig en vriendelijk!
Anoniem
8 maanden geleden
Was prima
Anoniem
9 maanden geleden
Hele kundige dame en ook gezellig, ontspannen sfeer.
Irene
één jaar geleden
Werken lekker op tijd waardoor je nooit lang hoeft te wachten. Een heerlijk momentje van rust voor jezelf waarbij heerlijke gezichtsmassage. Producten die gebruikt worden zijn prettig.
Jacqueline
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidssalon l'Avantage - Maarssenbroek
Fazantenkamp 139
3607CG Maarssen

Heb jij in deze hectische tijd wel eens de behoefte aan een moment van rust? Bij l’Avantage aan het Fazantenkamp in Maarssenbroek zijn ze gespecialiseerd in beautybehandelingen voor zowel de man als vrouw. Rust, service, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan hier hoog in het vaandel. Moeder en dochter werken met een passie voor het vak graag aan de verbetering van je huid! Annette is tevens huidcoach en werkt volgens het Hannah Huidcoach-concept en dochter Jessie geeft niet alleen beautybehandelingen maar is ook (medisch) pedicure. De salon is aangesloten bij ANBOS.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0016:00
Zaterdag
10:0013:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt