Schoonheidssalon Sylvia

Binnendelta 9G, Blaricum, Noord Holland
5,0
6 reviews
Binnendelta 9G, Blaricum, Noord Holland

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Sylvia is een lieve rustige vrouw. Je voelt erg op je gemak en komt even helemaal tot rust. Daarnaast werkt ze professioneel en netjes.
Ariënne Teeuwissen
één dag geleden
Onder het genot van een kopje koffie eerlijke behandeling gehad. Kalknagel is nu, driekwart jaar verder, wel verleden tijd. Heel blij mee!
Anoniem
2 dagen geleden
Sylvia is professioneel en je wordt als koning(in) behandeld. Heerijk ontspannen vandaan gekomen. Absoluut aan te raden!
Bianca
2 dagen geleden
Als je binnen komt, waan je je meteen in een oase van rust, van Wellness en het enige wat je dan nog wilt is gaan liggen en je laten verwennen en dat gebeurt ook en kom je helemaal tot rust en je gaat er met een grote glimlach weg en kan de hele wereld aan, ik kan me alweer verheugen op de volgende keer!!
Joyce Rambhajan
2 dagen geleden
Na een bezoek aan de salon voel je je als herboren. Sylvia werkt met fijne producten, je huid krijgt er een echte opkikker van. De afsluitende massage maakt het helemaal af. Een aanrader in het Gooi!
M. Bouma
2 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidssalon Sylvia
Binnendelta 9G
Blaricum, Noord Holland

Schoonheidssalon Sylvia is een ruime salon in Blaricum en je kunt er terecht voor heerlijke huidverbeterende facials. Je ziet en voelt gelijk verschil na de behandeling. Voel je vrij om je facial uit te breiden met het verven van je wimpers en wenkbrauwen, harsen of een manicure. Op die manier kun je je beauty-moment personaliseren. Het is maar net waar je behoefte aan hebt!

Schoonheidsspecialiste Sylvia heeft veel ervaring en ze is altijd betrokken. Daarnaast werkt ze alleen met hoogwaardig producten. Dus je kan bij elke treatment een optimaal resultaat verwachten!

Goed om te weten: je kan in de salon niet pinnen.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0012:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0011:00
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt