Reviews

4,5
65 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een lekkere ontspannen behandeling in alle rust, wat ik erg prettig vind. Ik val altijd even in slaap tijdens de behandeling (meestal tijdens de massage). Iedere keer weer een cadeautje voor mezelf.
K. Havinga
één dag geleden
Altijd fijn om bij salon Wagenaar te zijn. Totale ontspanning, prettige behandelingen, kundig en erg aardig personeel. Je word er echt verwend met stoelverwarming, een kopje thee, een proefmonstertje van een fijne creme. Een behandeling is misschien iets prijzig maar het is echt een kadootje voor mezelf.
Miranda Sieraad
3 dagen geleden
Ik had een manicurebehandeling met gellak geboekt. Bij binnenkomst sprak ik mijn twijfel over de gellak uit. Ik voelde er weinig voor om al na 2 a 3 weken opnieuw minstens 30 euro te moeten uitgeven. Ik werd gerustgesteld met de mededeling dat ze mij een verwijdersetje mee zouden geven. De manicurebehandeling bleek alleen uit schoonmaken, vijlen en lakken van de nagels te bestaan en bij het afrekenen bleek dat het schoonmaaksetje niet werd meegegeven maar doodleuk 10 euro extra betekende. Als dat mij verteld was bij aanvang dan had ik voor een traditionele manicure gekozen, zoeen waarbij je handen eens lekker verwend worden. Ik vind 40 euro voor het lakken van mijn nagels, hoe mooi ook, behoorlijk aan de prijs en als ik ze dan ook met een hoop gedoe moet schoonmaken is de lol er ook snel van af. Het meest kwalijke vind ik echter dat er duidelijk werd gezegd dat mij een schoonmaaksetje zou worden meegegeven en er vervolgens zonder een spier te vertrekken 10 euro voor werd gerekend.
Ingrid
4 dagen geleden
r.
11 dagen geleden
Prima.
christina
15 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidssalon Wagenaar
Pa Verkuyllaan 20
1171EE Badhoevedorp

Schoonheidssalon Wagenaar is een gerenommeerde en moderne schoonheidssalon in Badhoevedorp. Ze zijn gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering. Er werkt een team van gediplomeerde schoonheidsspecialistes die jou een kwalitatief en hoogwaardige behandeling geven. Zij stellen de optimale mix van gezichtsbehandeling en producten voor je samen zodat jouw huid weer helemaal in balans komt. Kies voor persoonlijke aandacht in een prettige omgeving, geef je over en ontspan! Schoonheidssalon Wagenaar is genomineerd voor de Beauty Award 2016 in de categorie Beauty Salon van het jaar.

Maandag
12:0022:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
12:0022:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
08:3017:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt