Servaas Hair Beauty

4,4
265 reviews
Oudenoord 285d, Utrecht, 3513ED

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,4
265 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Helemaal blij! Mijn eerste keer bij Servaas was zeer prettig.
Mijn favoriete kapsalon, ik ga hier al jaren heen en altijd naar mijn zin. Super professioneel en klantvriendelijk. Frisse en betrokken service, zonder dat ze je ooit iets opdringen.
Ik heb weer super mooie krullen! Ontzettend lieve kapster die mij veel heeft verteld over hoe ik mijn haar het beste kan doen! Super tevreden en kom hier zeker terug!
Ik ben heel teleurgesteld en boos,ik heb betaald voor iets wat ik niet heb gekregen.Ik heb een hot stone massage geboekt maar de machine was niet aan gezet en niemand deed zijn best om een oplossing te vinden en de masseuse begon met masseren zonder mij daar over te informeren en ik vroeg“gebruik je geen stones?”ze zei“zijn niet warm, de machine was niet aan, misschien aan het einde kan ik de stones op je schouders leggen”.Niemand controleert wie wat heeft geboekt? Geen service=geen aanrader
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

B
Beauty
4.0
24 reviews

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
H
Hair
4.7
23 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht

Over

Servaas Hair Beauty
Oudenoord 285d
3513ED Utrecht

Servaas Hair Beauty is een uniek totaalconcept in het centrumgebied van Utrecht. Bij deze beauty- en cityspa hebben ze aan alles gedacht. Zeker aan jou, een persoon met weinig vrije tijd. Daarom boek je hier bijvoorbeeld korte, gerichte behandelingen voor in je lunchpauze of tijdsbesparende combinatiebehandelingen. Hun kernwaarden zijn: passie, aandacht, ontspanning, kwaliteit en weldaad. Er staat een team van hairstylisten, huidspecialisten, pedicures, masseuse’s en visagisten voor je klaar. Ze nemen alle tijd voor je en combineren gezelligheid en professionaliteit met de nieuwste trends.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
08:3018:00
WoWoensdag
08:3021:00
DoDonderdag
08:3021:00
VrVrijdag
08:3018:00
ZaZaterdag
08:3017:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt