Sharona Haarmode

Maximahof 5, Eindhoven

Sorry, Sharona Haarmode is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

All in 1 Beauty

3364 reviews
Rechtestraat 50B, Eindhoven

Goldie Kapper

885 reviews
Grote Berg 22a, 5611KK Eindhoven

Black to Blond

1155 reviews
Grote Berg 60 C, Eindhoven

Alle behandelingen

Reviews

4,7
15 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne meid! Ze komt handig bij je aan huis knippen en is goed in wat ze doet.
Sharona is ambulant dus bij mij thuis geweest. Super spontaan, kundig weet waar ze over praat, push je niet om producten te kopen. Erg servicegericht. Dus blijf bij haar en heb rechtstreeks contact wat ik fijner vind dan via via.
Sharona heeft haar uiterste best gedaan om mijn haren te permanenten, maar helaas heeft het niet gepakt. Ik heb haar telefonisch benaderd, en zei komt aankomende week terug om mijn haren opnieuw te doen.
Super goed geholpen Luistert naar de klant Vriendelijke en gezellige meid Laat ook weten als iets echt niet kan of niet staat Het was ook heel gezellig ??
Sharona is zeer klantvriendelijk. Ze geeft goede adviezen, luistert goed naar de klant, neem de tijd voor je. Zij heeft vooral een hele prettige benadering. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Ik kan mensen in de omgeving van Eindhoven, Sharona van harte aanbevelen.
Toon meer reviews...

Over

Sharona Haarmode
Maximahof 5
Eindhoven

Sharona Haarmode komt graag bij je thuis in de regio Eindhoven. Bij de altijd vrolijke en spontane Sharona is alles mogelijk op het gebied van knippen, kleuren en permanenten. Van jongs af aan is ze al geïnteresseerd in haarmode en na het behalen van haar kappersdiploma is ze werkzaam geweest in diverse salons, waardoor ze veel ervaring op heeft kunnen doen. Sharona heeft voor het ambulante kappersvak gekozen, zodat je lekker in je eigen huis kunt genieten van een kappersbehandeling. Zo kan meteen het hele gezin even door haar onder handen worden genomen.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:3019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:3019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
08:0016:00
ZoZondag
Gesloten