Shen Yuan Chinese Medical Center

Nieuwe Doelenstraat 12, 1211CE Hilversum
4,7
16 reviews
Nieuwe Doelenstraat 12, 1211CE Hilversum
Dalurenkorting

Reviews

4,7
16 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Prima
Anoniem
17 dagen geleden
Wat was deze massage ontzettend fijn! Ik kom binnenkort zeker weer eens langs.
Emma
één maand geleden
Het was een zeer kundige nek-schouder-rug massage. Er werd rekening gehouden met waar de pijnpunten zaten en voel me weer een heel stuk soepeler. Zeker aan te raden als je een professionele massage zoekt tegen een prima prijs. Verwacht geen wellness setting, daarvoor moet je hier niet zijn.
Jolien
4 maanden geleden
Fijn bezoek gehad aan Shen Yuan Chinese Medical Center. Ik had al weken last van mijn nek, rug en schouder. Na een intakegesprek met Dr Wu zijn we gekomen tot een combinatiebehandeling van massage en acupuntuur. De begeleiding en behandeling was echt heel goed. Het centrum doet meer aan als een apotheek, waardoor het niet meteen heel sfeervol is, maar de vriendelijke behandeling van Dr Wu en goede begeleiding maken dat helemaal goed. Belangrijker nog is dat ik echt een enorm verschil merkte erna. Ik kan het eenieder aanraden!
Tamara
4 maanden geleden
Die massage die ik heb gekregen was heel heel goed met veel aandacht op mijn klachten!! Ik heb al een nieuwe afsprak gemakt!!
Anoniem
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Shen Yuan Chinese Medical Center
Nieuwe Doelenstraat 12
1211CE Hilversum

Bij Shen Yuan Chinese Medical Center in Hilversum word je niet alleen met naalden behandeld. Naast acupunctuur worden er diverse andere therapieën zoals guasha, cupping, moxa, tuina, kruidentherapie en massage uit de traditionele Chinese geneeskunde toegepast. Ze helpen je hier van diverse klachten af. Boek nu een afspraak en maak korte metten met bijvoorbeeld keel-, oog-, oor- en gewrichtsklachten, verslavingen, interne klachten en mentale stoornissen.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0021:00
Zondag
09:0021:00

Massagesalons in de buurt