Reviews

4,7
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ga al jaren maandelijks naar Simone voor shiatsu massage en vindt het altijd weer en nog steeds heerlijk! Ik ontspan diep door de massage en het voelt altijd ontzettend weldadig voor mijn lichaam en voor mijn geest. Simone is een fijne, nuchtere en contactvolle vakvrouw. Ze neemt de tijd om in te zoomen op specifieke klachten, wensen en behoeften van te voren. Verder is ze erg flexibel als het gaat om afspraken verzetten als nodig. De ruimte waarin gemasseerd wordt is fijn, sereen, schoon. Prijs/kwaliteit verhouding is prima! Ik hoop nog lang te blijven komen.
paula
9 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Ik heb shiatsu massages gedaan bij Simone. Ik vind het heel erg fijn. Ze masseert heel goed en ze is ook een heel aardig en fijn persoon, waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Ik zou het iedereen aanraden.
Anna Teggelaar
11 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Simone legt goed uit wat ze doet en waarom en haar behandelingen hebben direct effect. Aanrader!
Mariella
11 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Sanne
22 dagen geleden
Zahra
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Shiatsu Studio Simone Bosch
Blokmakerstraat 23
1013DG Amsterdam

Simone is een ervaren shiatsu-therapeut die haar ontspannende behandelingen afstemt op haar klanten. Stevige shiatsu tot zacht energetische technieken behoren tot haar palet. Deze geklede drukpuntmassage is gebaseerd op het oude Chinees-Japanse meridiaansysteem en kan fysieke, maar zeker ook mentale processen te ondersteunen. Het verlicht allerlei stressgerelateerde klachten, hoofdpijn, pijn in schouders, darmklachten ed. Ook kan Simone de Chinese voedingsleer inzetten als therapeutische en preventieve bron. Je kunt bij Shiatsu Studio Simone Bosch op de Blokmakerstraat terecht voor: shiatsu massage, manuele lymfedrainage, voetmassage en persoonlijk voedingsadvies. Shiatsu- en voetbehandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars bij een aanvullende polis.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0018:00
Woensdag
11:0018:00
Donderdag
11:0020:00
Vrijdag
11:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt