Sibma

Dorpsstraat 29 -G14, Elst, 6661EG

Sorry, Sibma is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

HT HAIRSTUDIO

509 reviews
Parelmoerwolk 5A, 6846DP Arnhem

Beauty | Skin Improvement

118 reviews
Udenstraat 14, 6844DV Arnhem

Massagepraktijk Arnhem Zuid

205 reviews
Meester B.M. Teldersstraat 7, Arnhem

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

3,6
12 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Helaas belde zij mij af omdat ze een dubbele afspraak had staan. Ik heb teruggebeld en tot op heden niet teruggebeld. Dus slecht geregeld vind ik.
Ontvangst in de salon was leuk. Alles is goed uitgelegd, voor wat ik zou kunnen verwachten en vooral had ze een luisterend oor, dat ik als heel prettig heeft ondervonden.
Top pedicure behandeling gehad. Gezellige salon en enthousiaste pedicure.
Berthe geeft een prima behandeling. Gastvrouw Berthe is wel een 'direct' persoon, dit kan je overvallen. Wat mij vooral opviel is dat je bezoek niet zo goed is voorbereid, waardoor zij vaak even dit of even dat nog moet pakken. Dit verstoord het relaxte gevoel dat je hoopt te krijgen gedurende zo'n behandeling.
Berthe geeft je een warm welkom en het voelt direct vertrouwd. De salon ziet er gezellig uit. De behandeling was super fijn en voor het eerst ook een handenpakking gehad.
Toon meer reviews...

Over

Sibma
Dorpsstraat 29 -G14
6661EG Elst

Berthe geeft in in haar salon Sibma aan de Dorpsstraat in Elst Ayurvedische behandelingen. Door de combinatie van op Ayurvedische basis geproduceerde producten en een op het lichaam gerichte werkwijze brengt zij tijdens deze behandelingen lichaam en geest met elkaar in balans en bereikt ze jou op een dieper niveau. Ayurveda is een therapeutische wetenschap uit India en een filosofie die aanwijzingen geeft voor een harmonieuze manier van leven en waarbij de individuele behoeften van ieder mens als uitgangspunt worden genomen. Breng een bezoek aan Sibma en ervaar de wereld van ontspanning en schoonheid vanuit de Ayurvedaleer.

MaMaandag
09:0015:00
DiDinsdag
09:0015:00
WoWoensdag
09:0015:00
DoDonderdag
09:0015:00
VrVrijdag
09:0015:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
00:0001:00