Voermanweg 898, Rotterdam, 3067JW
Vandaag open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,2
108 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Sfeer en vriendelijkheid kunnen zeker beter. Er werd niet eens gedag gezegd toen ik er was, ik zei goede middag en kreeg van een van de medewerkers halve antwoord. Ze praten in hun eigen taal, zelfs wanneer ze met je behandeling bezig zijn.
Ik was langsgeweest voor een wimper lifting,maar blijkbaar had treatwell een verkeerde prijsweergegeven. Toen ik de prijs wilde betalen die op me bestelling stond werd mij verteld dat dat de prijs voor alleen verven was. Toen heb ik proberen uit te leggen dat ze dit met treatwell moeten oplossen. Vervolgens gaf 1 collega mij de schuld dat ik iets verkeerds heb gereserveerd (wat niet zo was). Uiteindelijk mocht ik gewoon de afgesproken prijs betalen, maar werd ik er ook negatief bij nageroepen.
Verschrikkelijk
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Hacer
4.0
25 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Halime
4.3
38 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Halime

Vakkundig7

Over

Sissy Hair and Beauty Rotterdam
Voermanweg 898
3067JW Rotterdam

Vlakbij Rotterdam Alexander vind je Sissy Hair and Beauty Rotterdam. Bij deze kapper en beautysalon in een word je van top tot teen in de watten gelegd. Sissy staat voor sisters en in de salon hangt dan ook een zeer open familiesfeer. Jij bent van harte welkom om te komen genieten van bijvoorbeeld een nieuw en fris kapsel, fijne gezichtsbehandeling of goede ontharing. Het team zorgt ervoor dat je je direct op je gemak voelt en dat je de salon pas zult verlaten als jij tevreden bent met het resultaat.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt