Size Zero Hoofddorp

Bijlmermeerstraat 16A, 2131HG Hoofddorp. Onderdeel van Size Zero.
4,7
12 reviews
Bijlmermeerstraat 16A, 2131HG Hoofddorp. Onderdeel van Size Zero.

Reviews

4,7
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb door een ontsteking in mijn schouder en elleboog/onderarm meer dan een jaar veel last en pijn gehad. Hierdoor is de linker biceps spier een stuk kleiner dan mijn rechter biceps. Ik kon moeilijk tillen en in plaats van mijn biceps te kunnen gebruiken gebruikte ik mijn onderarm. Ik kon op een gegeven moment mijn linker biceps niet meer spannen. Mijn linkerarm op een speciale trainen bij Basicfit leverde beperkt resultaat op en steeds weer werd mijn linkerarm te veel belast waardoor de pijn terugkwam. Na drie behandelingen bij Aziza merkte ik al een uniek resultaat. De balans in mijn arm kwam terug, de pijn in mijn arm werd veel minder en ik kon mijn linkerbeceps eindelijk na lange tijd weer aanspannen. Mijn training bij BasicFit werd daardoor ook veel effectiever. Dank Aziza! Een aanrader voor afvallen (ook uitstekend resultaat trouwens bij mij) en spierontwikkeling. Rob Molenaar
Rob Molenaar
één jaar geleden
Vanaf januari 2017 een maand abonnement bij Size Zero. Aziza is enthousiast en professioneel. Aziza geeft goed voedingssdvies en houdt de vorderingen goed bij in het administratie systeem. 1 x per maand wegen en uitleg over gewicht, spiermassa etc. Vanaf januari 11 kilo afgevallen (meerdere centimeters) en buikje kwijt. Echt aan te raden als je nu eindelijk kilo's en centimeters kwijt wil.
Cor de Graauw
één jaar geleden
Het is een hele fijne salon en Aziza is zeer professioneel. Je kunt ook voedingsadviezen krijgen en de metingen geven een goed beeld van het resultaat. Wisselende programma's voor geweldige resultaten. Je kunt zelfs tv kijken, zodat je niet eens merkt dat je lichaam hard aan het werk is. Ik raad iedereen aan om naar salon size zero in Hoofddorp te gaan.
één jaar geleden
Hele goede service. Ik ben erg vriendelijk geholpen. Ze weet waar ze het over heeft. Ik kom hier graag nog een keer voor een behandeling.
één jaar geleden
Als eerste klant gekomen in september. Sindsdien iedere week in de salon voor een behandeling. Met resultaat! Inmiddels heel wat centimeter minder in de taille. Na iedere behandeling voelt mijn huid strak. Ook voel ik mij relaxed, ondanks dat het een intensieve behandelding voor de spieren is us het tegelijkertijd ook een fijne massage voor heel het lichaam. De salon eigenaresse is erg professioneel en bovendien altijd een gezellig praatje en lol! Ik ben zeer tevreden!
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Size Zero Hoofddorp
Bijlmermeerstraat 16A
2131HG Hoofddorp

Bij Size Zero Hoofddorp wordt jouw droomlichaam werkelijkheid. Deze salon is gespecialiseerd in afslankbehandelingen voor zowel het lichaam als het gezicht. Voor het lichaam wordt de Easy Shape Trainer gebruikt, die werkt door middel van lichaamseigen trillingen. Voor het gezicht wordt er een speciale face-pillow gebruikt die rimpels en onderkin tegengaat. Ook kun je zelf de behandelduur kiezen, zodat je een persoonlijk en op maat gemaakt behandelplan volgt. Kom je met de auto? Dan is er gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0021:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt