Size Zero Hoofddorp

Bijlmermeerstraat 16A, 2131HG Hoofddorp. Onderdeel van Size Zero.
4,8
18 reviews
Bijlmermeerstraat 16A, 2131HG Hoofddorp. Onderdeel van Size Zero.

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,8
18 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Aziza is een serviceverlener pur sang. Ik heb mij altijd prettig bij haar gevoeld. Zij is professioneel en gezellig. Je merkt echt dat je spieren sterker worden en daarnaast zijn de behandelingen gewoon heerlijk ontspannend. Een aanrader !
Marjon
2 uur geleden
Naast het feit dat ik eindelijk een hulpmiddel heb gevonden dat mij helpt af te slanken en daadwerkelijk centimeters te verliezen, is het een feestje bij Aziza te komen. Ze is professioneel, heeft verstand van wat ze doet en helpt ongevraagd door het geven adviezen. Size Zero Hoofddorp is dan ook absoluut een aanrader!
Michelle
11 dagen geleden
Aziza is een topper, als je ergens mee zit zal ze je altijd helpen! Door de behandeling wordt je slank en mooi strak in je vel...wat wil je nog meer😁
Petra
4 maanden geleden
Aziza heeft een fantastische salon en zij helpt mij onwijs goed met haar behandelingen.
Anna Atsma
4 maanden geleden
Aziza is de grootste dienstverlener die ik tot nu toe in dit land heb ontmoet, en haar zorg voor de service en de tevredenheid van haar klanten is uitstekend. Bedankt Aziza voor je vriendelijkheid en de verloren centimeters :) Aziza is the greatest service provider I have met in this country so far, and her care on the service and the satisfaction of her customers is outstanding. Thank you Aziza for your kindness and the lost centimetres :)
Anna Gorcsa
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Size Zero Hoofddorp
Bijlmermeerstraat 16A
2131HG Hoofddorp

Bij Size Zero Hoofddorp wordt jouw droomlichaam werkelijkheid. Deze salon is gespecialiseerd in afslankbehandelingen voor zowel het lichaam als het gezicht. Voor het lichaam wordt de Easy Shape Trainer gebruikt, die werkt door middel van lichaamseigen trillingen. Voor het gezicht wordt er een speciale face-pillow gebruikt die rimpels en onderkin tegengaat. Ook kun je zelf de behandelduur kiezen, zodat je een persoonlijk en op maat gemaakt behandelplan volgt. Kom je met de auto? Dan is er gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0021:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt