Reviews

4,9
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Meerdere keren verschillende behandelingen gehad. Gewoon top !
Corne
5 dagen geleden
Het was weer helemaal Top! Het hele weekend voel ik me als herboren en super relaxed ??
Frank Beentjes
2 maanden geleden
Wenkbrauw epileren was prettig en pijnloos. Zonder touwtje en heel precies. Ik heb genoten, kom zeker weer terug! Dankjewel
Marie-Claire Swart
2 maanden geleden
Yasmine is heel vriendelijk. Tijdens de behandeling zegt ze wat ze gaat doen en werkt ze op een rustige manier. Door de muziek en de rustige sfeer lag ik er ontspannen bij. Ze zag dat ik een litteken op mijn wenkbrauw heb en vroeg of dit gevoelig was. Ik ben minder tevreden over het resultaat, er zit een klein verschil in dikte tussen mijn ene wenkbrauw en de ander (epileren). Wellicht doet ze andere behandelingen wel goed, daar heb ik nog geen ervaring mee.
Ilse Koenis
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Sonia Amrane
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Skin by Yasmine
Roelat 29
1906VE Limmen

Yasmine is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft haar opleiding gevolgd aan de Haarlemse Akademie te Uitgeest. Zij heeft haar droom van een eigen schoonheidssalon aan huis waar kunnen maken en is nu de trotse eigenaresse van Skin by Yasmine aan de Roelat in Limmen. Gun je huid en lichaam een moment van rust en geniet van persoonlijke aandacht, rust en ontspanning in deze salon. De salon is aangesloten bij ANBOS en Yasmine werkt met de fijne producten van Chi Essential Cosmetics (CHI).

Maandag
09:3020:00
Dinsdag
09:3020:00
Woensdag
09:3020:00
Donderdag
09:3020:00
Vrijdag
09:3020:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt