Skin Miracle Clinic

Jan van Galenstraat 311, Amsterdam

Skin Miracle Clinic heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Roza Clinics

1220 reviews
Hoofdweg 249, 1057CW Amsterdam

AMS Ladies Beauty

1042 reviews
Derkinderenstraat 120A, Amsterdam

Beauty Field

753 reviews
Jan Tooropstraat 485, 1061AE Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

3,9
4 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het is raar om een hars-behandeling als 'geweldig' aan te merken, maar Gislane was echt fantastisch. Geen haar bleef onaangeraakt en ik werd grondig geharst. Ze bleef communiceren gedurende de behandeling en het ging allemaal heel hygiënisch. Ook de salon was schoon, rook fris en was een prettige omgeving. Ik kwam helemaal tot rust! Mijn volgende behandeling gaat zeker hier weer zijn. Ik werd -ook als man- gewoon attent ontvangen (waar dat bij andere salons soms echt anders is!)

Over

Skin Miracle Clinic
Jan van Galenstraat 311
Amsterdam

In de Jan van Galenstraat in Amsterdam vindt je Skin Miracle Clinic. Bij deze schoonheidssalon ben je aan het juiste adres als je behoefte hebt aan een gezichts- of een ontharingsbehandeling.

Zo kun je hier kiezen voor reinigende en rustgevende gezichtsbehandelingen, en kun je deze aanvullen met wimper- of wenkbrauw behandelingen als het verven of modelleren van je wenkbrauwen of een prachtige lash lift. Het ervaren team vindt een persoonlijke benadering belangrijk, zo wordt er geluisterd naar jouw behoeften en wordt de behandeling hierop aangepast. Kortom, welke behandeling je ook kiest, je zult heerlijk ontspannen de salon weer verlaten!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
Gesloten