Reviews

4,3
55 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
In eerste instantie moest ik terug omdat mijn handen van kleur verschilden. Daarna nog een keer omdat ik geen egale kleur op mijn onder armen had. Ze hebben er netjes voor gezorgd dat ik bijgekleurd werd. Daarnaast had ik vlekken op mijn handen, die ik bij het terug komen heb laten zien, kreeg ik een scrub voor mee. Een tan remover hadden ze niet. Fijn dat er tenminste een alternatief geboden werd. Geen behandeling om last minute te doen, heb ik ook niet gedaan. Anders sta je gevlekt op een feestje..en kan je niet tijdig meer terug om te corrigeren. Ik doe dit geen volgende keer meer.
Anoniem
10 dagen geleden
Een zeer vriendelijke ontvangst in een mooie en hygienische salon. Ik heb een mannen pedicure gehad en alhoewel hij lekker was valt het resultaat, een dag later, een beetje tegen. Je zou niet zeggen dat ik de dag ervoor 42,50 euro heb betaald voor een pedicure. Ligt natuurlijk ook aan mijn voeten maar is wel een beetje jammer.
Arthur
13 dagen geleden
De waxtexhniek van deze salon is achterhaald. De vele kleine stripjes die gebruikt worden maken onnodige schade aan de huid. Na drie dagen nog rode plekken. En de behandeling was erg duur.
Anoniem
15 dagen geleden
Zondag een heerlijke gezichtsbehandeling gehad dit concept klopt helemaal een echt aanwinst voor Eindhoven!
Karin
19 dagen geleden
Vrijdag ochtend een heerlijke ochtend vol behandeling gehad bij soap in Eindhoven! Ik begon met een manicure, hierna volgde een pedicure en vervolgens sloot ik af met een heerlijke gezichtsbehandeling! Ben enorm in de watten gelegd door deze lieve dames!
Lisa
19 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Soap Treatment Store Eindhoven
Nieuwe Emmasingel 15 a
5611AM Eindhoven

Aan de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven is Soap Treatment Store gevestigd. Je kunt hier terecht voor een totaalconcept aan beauty treatments. Van manicures en pedicures tot waxen, van facials tot massages en van botox tot het shapen van je wenkbrauwen. Bij Soap Treatment Store ben je voor al deze treatments èn meer aan het juiste adres. Laat je bij deze salon verwennen en voel je als herboren!

Maandag
12:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
12:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt