Spirit ID Hair & Beautysalon

Zwart Janstraat 31A, 3035AK Rotterdam
4,9
14 reviews
Zwart Janstraat 31A, 3035AK Rotterdam

Reviews

4,9
14 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
S
5 dagen geleden
Asha
één maand geleden
Voor de eerste keer deze salon bezocht en het was zeker niet de laatste keer. De dag ervoor had een andere kapper mijn haar volledig verziekt. Ik ben online gaan zoeken naar een kapper met goede resencies. Zodoende kwam ik hier terecht. Eerst goed overleg wat ze kon/mocht doen. Mijn haar is perfect geknipt, ik ging met een glimlach de deur uit. Er heerst een gezellige, huiselijke sfeer. Personeel is heel vriendelijk en kundig. En de prijs is zeer gunstig. Ik ga hier zeker weer terug.
Gabrielle
2 maanden geleden
Ben erg tevreden over de service van Spirit ID, ik ben geholpen door Debbie, wat een lieve vrouw, alles goed van te voren besproken met de kleurkaart erbij, het resultaat is super mooi geworden. Mooi geknipt ook. Ben erg tevreden zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Mirjam
3 maanden geleden
Marielouise
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Spirit ID Hair & Beautysalon
Zwart Janstraat 31A
3035AK Rotterdam

Deborah is de eigenaresse van Spirit ID Hair & Beautysalon en heeft al meer dan 11 jaar ervaring in het kappersvak. Iedereen, van jong tot oud, kan bij haar terecht voor verschillende haarbehandelingen: een goede knipbeurt, een nieuwe kleuring, modelföhnen of een permanent. Ook ben je hier aan het juiste adres als je een feestje of speciale gelegenheid hebt en je wilt je haar mooi laten opsteken.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt