Reviews

4,6
8 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Persoonlijke benadering, goede fysiotherapeut en coach. Benadert vanuit de gehele gezondheid, oog voor de persoon. Fijne sfeer en omgeving, erg tevreden.
2 jaar geleden
Geweldige fysio, ik leed aan carpeltunnel syndroom symptomen en kon amper mijn arm gebruiken en na de eerste sessie merkte ik al een verlichting van pijn en het gaat steeds beter en dat na vele huisarts en ziekenhuisbezoeken. Pijn die ik al jaren had verdween als sneeuw voor de zon. Thanx Martin tot onze volgende sessie.
2 jaar geleden
Verbazingwekkend dat Martin aantoonde dat de pijn in mijn rechteronderarm vanuit mijn schouderblad komt. Gelukkig kan hij me dus echt helpen!
2 jaar geleden
Ik loop nu ongeveer 3 Maanden bij Martin Springvloed hij is mijn personal trainer maar ook mijn mental coach. Hij inspireert en motiveert mij om positief te denken en in mijn zelf te geloven. Hij neemt geen genoegen met " nee dat lukt niet".
2 jaar geleden
Goede kundige fysiotherapeut. Een paar maal geweest voor een behandeling. De resultaten en service zijn naar volle tevredenheid.
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Springvloed Fysiotherapie
Ijsclubdwarsstraat 1
3061GW Rotterdam

Wil je aan de slag onder begeleiding van een professional? Dan zit je goed bij Martin. Hij is fysiotherapeut, personal trainer en integratieve therapeut en richt zich met name op de preventieve kant van zijn vak. Zijn specialisatie is jouw lichaam en geest te helpen uitlijnen. Dit gebeurt door een gedegen bewegingsanalyse, plus een gerichte training op de zwakste schakels. Daarna door kwaliteiten als focus, motivatie, bewustwording en een bewuste ademhaling te optimaliseren. Hierdoor creëer je een beter gevoel in je lijf en bereik je meer met minder inspanning.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0016:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt