Stap voor Stap Vitaler

Van Der Meydestraat 11 A, 3039TE Rotterdam
4,4
10 reviews
Van Der Meydestraat 11 A, 3039TE Rotterdam
Dalurenkorting

Reviews

4,4
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Gerda
2 maanden geleden
Ivm met het veel autorijden zat ik helemaal vast. Dankzij de goede zorgen en geweldige massage van Carmen is het weer helemaal goed gekomen.
Joost Stins
6 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Sanne
9 maanden geleden
Ik kom graag bij Carmen voor een massage. Haar salon is aan huis en niet heel groot, maar de sfeer is heel prettig. Carmen heeft kennis van zaken en geeft een goede, ontspannende massage. Zo ontspannend, dat ik er helaas af en toe bij in slaap val. Dat is dan weer jammer, want dan is het voorbij zonder dat je het echt hebt gemerkt. Carmen speelt goed in op klachten en geeft advies waar van toepassing. Prima plek voor een ontspannende behandeling!
10 maanden geleden
Ik zou willen dat ik na elke keer hardlopen langs kon om van deze fijne massage te genieten. M'n spieren waren lekker los. Zeker een aanrader om na bv een wedstrijd hier een afspraak te maken.
Andrea
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Stap voor Stap Vitaler
Van Der Meydestraat 11 A
3039TE Rotterdam

Zet een stap in de goede richting en boek een afspraak bij Stap voor Stap Vitaler aan de van der Meydestraat in Rotterdam. In deze fijne en lichte praktijk aan huis geeft Carmen bijvoorbeeld sportmassages, ontspannende massages, zwangerschapsmassages en vitaliserende lichaamsmassages. Carmen overlegt met jou welke massage het meest geschikt is of jullie besluiten desgewenst tot een combinatie van behandelmethodes. Fijn om te weten: voor hoogzwangere vrouwen is er een speciale matras waar je op je buik op kunt liggen.

Maandag
09:3021:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:3021:30
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
13:0020:30
Zaterdag
11:3013:15
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt