Studio by Fleur

Vierhuysen 3, 1111SB Diemen
4,9
34 reviews
Vierhuysen 3, 1111SB Diemen

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,9
34 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
heb het erg fijn gehad,ze werkt er precies hou ik van .
Anemarie
7 dagen geleden
Echt aanrader .Professioneel .Fleur verteld je precies wat ze gaat doen en wat je kan verwachten. Blij met resultaat.
Jannie
8 dagen geleden
Voor het eerst ‘by Fleur’ beauty lounge het was een oase van ontspannen. Terwijl ik permanente make-up ging laten doen. Waarvan mensen mij waarschuwde dat dit best pijnlijk kon zijn. Fleur heeft zo een fijne techniek dat dit echt goed te doen is. Geen pijn ervaring dus. En het resultaat is erg mooi geworden. Zeer mooi en super strakke lijnen. Ik zou iedereen deze salon aanbevelen. Maar ook voor schoonheidsbehandelingen. Bedankt Fleur.
Sandra
11 dagen geleden
Was wat te vroeg maar gastvrij ontvangen. Eenmaal binnen snel wat meer ontspannen omdat Fleur erg professioneel over komt en dat volgens mij ook is!de behandeling was vrijwel pijnloos,en ik denk/hoop dat het eindresultaat mooi gaat worden. Al met al...schone(hygiënische) salon,veel info,maar ook gewoon een leuk gesprek!het eindresultaat van deze behandeling vraagt wat geduld maar ik heb vertrouwen in het eindresultaat!
Carla
24 dagen geleden
erg prettig ,geen pijn en, me wenkbrouwen zijn mooi ,nog even afwachten dat wel ,pas 3 dagen
Anemarie
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Studio by Fleur
Vierhuysen 3
1111SB Diemen

Welkom bij de warm ingerichte Studio by Fleur in Diemen. Aan dit adres vind je alle behandelingen voor je gezicht. Je kunt hier terecht voor facials of waxen voor het gezicht, maar ook voor permanente make-up. Fleur is een specialist in microblading voor je wenkbrauwen en ze kan met permanente make-up niet van echt te onderscheiden wenkbrauwhaartjes creëren. Neem plaats aan de brow bar of ga juist achterover liggen voor je gezichtsbehandeling met radiofrequentie. Radiofrequentie wordt ingezet bij anti-aging. Door de warmte van de frequentiegolven wordt er meer collageen aangemaakt in je huid. Het klinkt wat hightech, maar de resultaten spreken voor zich: je huid zal zichtbaar steviger zijn.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt