Reviews

4,8
18 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Saga
één maand geleden
Goede uitleg van de behandeling. Vakvrouw! Echt een aanrader!!
Anja
één maand geleden
Ik werd voor mijn wenkbrauwen afspraak bij Studio Cosmo bij binnenkomst door Yvonne ontvangen. Yvonne zorgde er direct voor dat ik me welkom en op mijn gemak voelde. Ik was blij verrast te zien dat Studio Cosmo een mooie salon met een leuke en gezellige inrichting is. Dit is niet direct wat je verwacht als je de Spinnerij op het bedrijventerrein bezoekt. Yvonne nam uitgebreid de tijd voor mij, samen hebben we de kleur en de vorm van de wenkbrauwen bepaald. Yvonne kwam met het adviseren en uitzoeken van de kleur en de vorm van de wenkbrauwen heel erg proffesioneel over, ze weet duidelijk waar ze het over heeft. Ik denk dat het tatoeëren zelf door iedereen anders en persoonlijk word ervaren en beleefd. Voor mij persoonlijk was de behandeling vrijwel pijnloos, Yvonne en ik hebben tijdens de behandeling vooral veel lol gehad. Ik vind het resultaat nu al erg mooi, de wondjes genezen erg snel. En zoals Yvonne mij ook had verteld word de finishing touch bij de vervolg afspraak aangebracht. Ik kan mijn ervaring met Studio Cosmo als zeer positief omschrijven, daarom zou ik Studio Cosmo zonder probleem aan een ander aanraden. Yvonne bedankt voor deze fijne ervaring!
Brenny
één maand geleden
Yvonne is echt een TOP vrouw! Ik ben erg blij met de PMU wenkbrauwen! Je wordt gastvrij behandeld en op je gemak gemaakt.
Nickey
5 maanden geleden
Dominika
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Studio Cosmo
Spinnerij 67
1185ZS Amstelveen

Studio Cosmo Amstelveen is een initiatief van Yvonne. Met Studio Cosmo geeft zij permanente make-up-behandelingen en verwijdert zij tatoeages met een Yag Laser. Yvonne is daarnaast eigenaresse van Cosmotology, groothandel en opleidingsinstituut voor de beautybranche. Je kunt bij Yvonne een duidelijk visie verwachten wanneer het aankomt op de beste vorm van de wenkbrauwen, ooglijnen en liplijnen in de context van het gezicht, maar ook de technische vaardigheid om die visie te realiseren.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
10:0017:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0014:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt