Reviews

4,8
15 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Yvonne is echt een TOP vrouw! Ik ben erg blij met de PMU wenkbrauwen! Je wordt gastvrij behandeld en op je gemak gemaakt.
Nickey Meerhoff
één maand geleden
Dominika Górecka
3 maanden geleden
Yvonne was super lief, behandeling voor tattoo verwijdering beviel goed! Zal zeker vaker terugkomen.
Anoniem
4 maanden geleden
Zeer tevreden! ^_^ Ze is vriendelijk, professioneel en gaat hygiënisch te werk. Resultaat is prachtig en een mooi 'naturel look'! (prijs van verlopen groupon actie)
één jaar geleden
Ik ben gisteren bij Cosmo geweest voor de eerste behandeling van permanente make up en ik werd zo vriendelijke ontvangen door Yvonne en ze wist me echt gerust te stellen. Ze nam de tijd voor me. En het resultaat is schitterend! Thanks Yvonne en tot over 4 weken :)
Carla Schram-Meijer
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Studio Cosmo
Spinnerij 67
1185ZS Amstelveen

Studio Cosmo Amstelveen is een initiatief van Yvonne. Met Studio Cosmo geeft zij permanente make-up-behandelingen en verwijdert zij tatoeages met een Yag Laser. Yvonne is daarnaast eigenaresse van Cosmotology, groothandel en opleidingsinstituut voor de beautybranche. Je kunt bij Yvonne een duidelijk visie verwachten wanneer het aankomt op de beste vorm van de wenkbrauwen, ooglijnen en liplijnen in de context van het gezicht, maar ook de technische vaardigheid om die visie te realiseren.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
10:0017:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0014:00
Zondag
Gesloten