Reviews

4,8
15 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Yvonne is echt een TOP vrouw! Ik ben erg blij met de PMU wenkbrauwen! Je wordt gastvrij behandeld en op je gemak gemaakt.
Nickey Meerhoff
23 dagen geleden
Dominika Górecka
2 maanden geleden
Yvonne was super lief, behandeling voor tattoo verwijdering beviel goed! Zal zeker vaker terugkomen.
Anoniem
4 maanden geleden
Zeer tevreden! ^_^ Ze is vriendelijk, professioneel en gaat hygiënisch te werk. Resultaat is prachtig en een mooi 'naturel look'! (prijs van verlopen groupon actie)
één jaar geleden
Ik ben gisteren bij Cosmo geweest voor de eerste behandeling van permanente make up en ik werd zo vriendelijke ontvangen door Yvonne en ze wist me echt gerust te stellen. Ze nam de tijd voor me. En het resultaat is schitterend! Thanks Yvonne en tot over 4 weken :)
Carla Schram-Meijer
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Studio Cosmo
Spinnerij 67
1185ZS Amstelveen

Schoonheidssalon Cosmo is gespecialiseerd in permanente make-up en tandenbleek behandelingen. Eigenaresse Yvonne is al vele jaren werkzaam in de beautybranche en heeft ervaring met vrijwel alle type behandelingen. Tegenwoordig richt zij zich vooral op permanente make-up, tanden bleken en tattoo verwijderen. Zij richt alle beautybehandelingen op de specifieke, uiterlijke kenmerken van jou als persoon. Bij permanente make-up is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat de aangebrachte lijnen passen bij je gezicht. Anders ontstaat geen harmonieus resultaat.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
10:0017:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0014:00
Zondag
Gesloten