Styling-Up Beauty Den Haag

Berberis 3, 2262AT Leidschendam. Onderdeel van Styling-Up Beauty.
4,2
11 reviews
Berberis 3, 2262AT Leidschendam. Onderdeel van Styling-Up Beauty.

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,2
11 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Inchirah is bij mij thuis geweest en ben erg tevreden! Ze werkt secuur en snel en heb volgende afspraak al geboekt!
Bianca
2 jaar geleden
Ik had geboekt voor 2 personen in Leidschendam en kreeg een telefoontje dat de behandeling in Zoetermeer was. OK. En of we een uur eerder konden. Dat lukte niet precies in verband met eerdere afspraak, dus ik belde dat we 10 minuten later waren. De behandeling staat op deze site voor €18 en 40 minuten (per behandeling). De volgende klant stond geboekt om 14 uur. Dat klopte dus al niet, We kregen een shellac aangepraat waarover we verder tevreden zijn (base-coat/laagje/topcoat). 50 minuten met zijn 2 en € 70 betalen. Veel te veel. Volgende dag wakker met 2 nagelriemen met bloed. Vertel tevoren dat je geen tijd hebt voor 2 mensen en zeg niet dat je een mooi prijsje maakt als dat niet waar is.
Anoniem
3 jaar geleden
Nooit gedacht dat zo'n grote metamorfose binnen een klein uur mogelijk was. Ik zag er compleet anders uit! Heb veel complimenten gekregen. Een vriendin zei zelfs "Voor mijn trouwdag moet ik absoluut bij haar zijn." Dat zegt al meer dan genoeg. Inchirah is super aardig en zeer professioneel. Een absolute aanrader!
Giniraynha
3 jaar geleden
Ben erg tevreden over de service en het is erg fijn om in een vertrouwde omgeving de behandelingen te krijgen. Bovendien was ze erg vriendelijk en geeft ruime tijd aan haar klanten. Zou zeker nog een keer bij haar boeken.
Anoniem
3 jaar geleden
Very professional, wasn't expecting at home service but very convenient.
angela
3 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Styling-Up Beauty Den Haag
Berberis 3
2262AT Leidschendam

Inchirah van Styling-Up Beauty Den Haag komt aan huis in Den Haag en Zoetermeer. Ze zorgt altijd dat ze ruim de tijd heeft voor je behandeling en geeft je alle persoonlijke aandacht. Ze wil de behandeling graag tot een succes maken en denkt daarom met je mee en geeft je uitgebreid advies. Speciaal voor jou past ze de behandeling aan op je kledingsmaak of maakt ze je klaar voor die speciale date. Je kan bij Inchirah terecht voor je nagels, wenkbrauwen of ontharen. Fijn is dat er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3017:00
Woensdag
09:3017:00
Donderdag
09:3017:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt