Sunday's Dordrecht

Statenplein 20, Dordrecht - Onderdeel van Sunday's

Sorry, Sunday's Dordrecht is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Beauty Phylosophy

241 reviews
Voorstraat 298a, Dordrecht

Nailstudio Zuly-Ann

512 reviews
Grote Spuistraat 5 , Dordrecht

Trendy barbershop

131 reviews
25, 3311EM Dordrecht

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,6
264 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Just perfect
De zonnebank was gewoon goed, echter had de cabine naast mij zijn/haar muziek op zijn hardst staan. Dit was duidelijk hoorbaar in de hele zaak en het personeel zei er helaas niets van. Ook nadat ik dit aankaartte nadat mijn eigen zonnebank was afgelopen werd er niets mee gedaan vanuit het personeel. Dat maakte de laatste 10 van mijn 20 minuten zon een stuk minder fijn. Ik weet niet of ik terug kom, als dit de nieuwe standaard is bij Sundays Dordrecht. Verder fijne zonnestudio naast deze ervaring
Het leek wel of ik een koelkast lag ipv een zonnebank door de blower die ik helemaal laag had gezet zo dat hij zo min mogelijk zou blazen maar het blies ijskoude lucht en heel hard. Heb het aangegeven en hopelijk kan het gerepareerd worden. Ik mocht nog onder andere bank maar dan had ik mij. Weer helemaal aan moeten kleden en dan weer uitkleden en dat zag ik niet zitten dus heb netjes mijn geld terug gekregen. Dank je wel sundays goed opgelost zo
Super weer
Alles top zoals altijd.
Toon meer reviews...

Over

Sunday's Dordrecht
Statenplein 20
Dordrecht

Ben jij toe aan een mooie gebruinde huid? Breng dan een bezoek aan Sunday’s in Dordrecht. Of je nu behoefte hebt aan een mooi kleurtje, een vitamine D boost of gewoon even lekker ontspannen, wij doen er alles aan om jou in het zonnetje te zetten!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte Scheffersplein

Het team: De opgeleide zonneconsulenten stellen tijdens je eerste bezoek een persoonlijk zonadvies op. Dit zonadvies helpt je bij het verantwoord opbouwen van een mooi en gezond kleurtje.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Kwaliteit, hygiëne, looking good & feeling great
  • Gespecialiseerd in: Sunday's is de enige zonnestudioketen die gebruik maakt van vitamine D zonnebanken.
  • Merken en producten: Australian Gold®
  • De extra’s: Bij elk zonbezoek liggen er 3 gratis huidverzorgingsproducten voor je klaar. Hiermee ben je altijd goed voorbereid op jouw zonbezoek; je hebt dus niets nodig om te gaan zonnen bij Sunday's!
MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
10:0019:00