Reviews

2,9
4 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
De salon was netjes en de medewerkster was echt super aardig, meedenkend en netjes.. Direct na het bleken zag je erg goed verschil alleen nu 2dagen verder is dat verschil al een stuk verdwenen. Je ziet het een beetje, maar dat valt dus voor de kosten wel een beetje tegen.. Maar wellicht ligt het aan de tanden, dat deze van nature wat geler zijn... Toch zou ik het wel aanbevelen, want geloof dat het voor sommige wel echt zou kunnen werken!
Jan
één maand geleden
Geen effect van de behandeling meer te zien na een paar dagen
Diana
3 maanden geleden
Anoniem
één jaar geleden
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat! Ik ben zelf 10 en 11 tinten lichter geworden en mijn partner zelfs 12! En dat terwijl onze tanden niet eens zo ernstig verkleurd waren. Ik kom graag nog eens terug (omdat ik nóg witter wil)
Roxy
één jaar geleden

Over

Sunday's Smileffect - Dordrecht
Statenplein 20
3311NG Dordrecht

Lachen is gezond, maar durf jij breeduit te lachen? Nee? Dan ben je niet alleen! Naarmate we ouder worden, treden er verkleuringen op aan ons gebit. Dit gebeurt onder invloed van voeding, rode wijn, koffie, thee, kruiden, maar ook roken leidt tot verkleuring. Sunday's op het Statenplein in Dordrecht biedt de soft dental brightening behandeling van smileffect® aan, voor een natural white smile in 30 minuten. Wat je moet doen? Relaxed achterover zitten in een comfy chair, terwijl een zachte brightening gel in combinatie met LED-licht het werk doet. Een veilige, snelle en comfortabele behandeling voor een natuurlijk wit effect. Let op: tanden witten is mogelijk vanaf 18 jaar.

Maandag
11:0019:30
Dinsdag
11:0019:30
Woensdag
11:0019:30
Donderdag
11:0019:30
Vrijdag
11:0019:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt