Sunday’s zon en spraytan studio - de Pijp

4,5
60 reviews
Stadhouderskade 91, Amsterdam, 1073AV. Onderdeel van Sunday's Smileffect.
Vandaag open: 09:00 - 22:00

Alle behandelingen

Alle
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,5
60 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super ervaring! Heerlijk kleurtje gekregen van de Cube bank. Goed geadviseerd over de crèmes en behandeling van de huid. Na de zonnebank had ik een Smile Effect behandeling geboekt, de combinatie van iets wittere tanden en een bruin kleurtje is echt een aanrader!
Vandaag voor het eerst gebruik gemaakt van de Spraytan cabine. De vriendelijke medewerker nam uitgebreid de tijd om mij alles uit te leggen, dat heb ik als erg prettig ervaren. Daarnaast was alles erg schoon. En over mijn kleurtje ben ik erg tevreden. Voor herhaling vatbaar, en zeker een aanrader !
Toon reactie salon...
Ik kom al enige tijd in de salon om te zonnen. Enthousiast personeel! Vandaag voor het eerst een spraytan ervaren. Een aanrader dit ga ik echt vaker doen!
Toon reactie salon...
Medewerker was niet geïnformeerd over mijn afspraak, terwijl ik alles goed heb aangegeven via Treatwell. Geen uitleg of hulp bij kiezen van kleur. Gelukkig wist ik zelf nog wat ik normaal kies bij een andere vestiging van Sunday’s
Toon reactie salon...
thats all
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

S
Smileffect

Behandelingen

Medisch en tanden
Z
Zonnebank
5.0
9 reviews

Behandelingen

Lichaam
S
Spraytan
4.5
12 reviews

Behandelingen

Lichaam

Over

Sunday’s zon en spraytan studio - de Pijp
Stadhouderskade 91
1073AV Amsterdam

Bij Sunday’s zon en spraytan studio aan de Stadhouderskade in Amsterdam ben je aan het juiste adres voor de zonnebank, een spray tan en het bleken of witten van je tanden.

Onder de zonnebank krijgt je huid een lekker kleurtje dankzij uv-licht. Het team van specialisten geeft je advies welke zonnebank geschikt is voor jouw huid. Het is namelijk belangrijk om een zonnebank te kiezen die bij jouw huidtype past. Voor een lekker kleurtje zonder zon of uv-licht is een spray tan ideaal. Tijdens de spray tan wordt een zelfbruiner over het lichaam gesprayd. Je kunt in deze salon tevens terecht voor verschillende combinatiebehandelingen, combineer de spray tan met de zonnebank of de spray tan met het bleken van je tanden.

Let op: het bleken van je tanden is mogelijk vanaf 18 jaar.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0021:00
ZoZondag
09:0021:00

Schoonheidssalons in de buurt