Tala Beauty Clinic

Fluiterlaan 396, 2903HN Capelle aan den IJssel
4,7
89 reviews
Fluiterlaan 396, 2903HN Capelle aan den IJssel

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,7
89 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mijn huid straalt en voelt eindelijk weer heerlijk zacht aan na mijn microdermbrasi behandeling en gezichtsbehandeling. Tala is een echte professional! super blij
C,W
12 dagen geleden
Helemaal top,Professionele salon, Lieve en vakkundige vrouw,ik heb gezichtsbehandeling ( Power Hyaluronic Dynamic treatmen )gehad met een tevreden gevoel de deur uit gegaan. Nieuwe afspraak staat al gepland.
melissa
18 dagen geleden
Tala Beauty Clinic is zeker een clinic waar ik vaker naar terug ga. Ik had een afspraak gemaakt voor een microdermbrasie met een gezichtsbehandeling na afloop. Ik heb erg genoten, en mijn huid zag er nog nooit zo goed uit. De eigenaresse is heel professioneel en stemt de behandeling goed af aan de huid.
Amy
23 dagen geleden
Net terug van heerlijke behandelingen bij Tala. Het fijne aan Tala is dat ze super professioneel is, heel goed in haar werk is en echt alle tijd voor je neemt. Kan oprecht zeggen dat ik mijn plekje gevonden heb bij de Tala Beauty Clinic! Wil je een heerlijke, ontspannen en fijne behandeling met goed advies en vriendelijk personeel dan zou ik zeker naar Tala Beauty Clinic gaan!!
Ellen
23 dagen geleden
ashly
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Tala Beauty Clinic
Fluiterlaan 396
2903HN Capelle aan den IJssel

Tala heeft haar diploma schoonheidsspecialist en visagie behaald en heeft hier een paar jaar als hobby mee gewerkt. Haar nieuwsgierigheid in het menselijk lichaam zorgde er echter voor dat ze zich niet beperkte tot één opleiding en functie. Ze volgde vele cursussen over de huid en verzorging en is uiteindelijk teruggekeerd naar haar originele hobby en passie; huidverzorging. Door een combinatie van crèmes en producten bestrijdt zij symptomen en pakt oorzaken aan wat nodig is om optimaal resultaat te behalen. Je huid is goud waard, dus ga er ook zo mee om.

Maandag
12:0020:00
Dinsdag
11:0020:00
Woensdag
11:0020:00
Donderdag
11:0020:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
11:0020:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt