Tala Beauty Clinic

Fluiterlaan 396, 2903HN Capelle aan den IJssel
4,8
83 reviews
Fluiterlaan 396, 2903HN Capelle aan den IJssel

Alle behandelingen

Reviews

4,8
83 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Tevreden met het resultaat.zeer vriendelijk,hygiënisch en professioneel!
A,Dijk
één maand geleden
Behandelingen en producten zijn erg prettig. Ook vind ik het erg leuk dat er af en toe speciale seizoensbehandelingen zijn waarvoor je kunt kiezen. met fijne producten( Skeyndor )en niet duur. Ik ga er altijd met veel plezier heen! Aanrader!
claudia
2 maanden geleden
Ik ben net terug van mijn peeling behandeling bij dit Clinic, en ik ben meer dan tevreden. Mijn huid voelt nu al gladder aan en ik zie een heel duidelijk verschil. Ook de passende producten die ik erbij kocht passen perfect bij mijn huid. Dus als u opzoek bent naar een super mooi, gezellig en professioneel salon met u zeker naar Tala gaan. Ik ga het zeker aan iedereen aanraden!
van de Berg
3 maanden geleden
Een hele vriendelijke vrouw die goed weet wat ze doet,\
Anoniem
3 maanden geleden
Leuke salon kwa inrichting. Personeel vriendelijk. Luide muziek. Kleine ruimten voor teveel mensen. Led was niet prettig vlakbij oog.
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Tala Beauty Clinic
Fluiterlaan 396
2903HN Capelle aan den IJssel

Tala heeft haar diploma schoonheidsspecialist en visagie behaald en heeft hier een paar jaar als hobby mee gewerkt. Haar nieuwsgierigheid in het menselijk lichaam zorgde er echter voor dat ze zich niet beperkte tot één opleiding en functie. Ze volgde vele cursussen over de huid en verzorging en is uiteindelijk teruggekeerd naar haar originele hobby en passie; huidverzorging. Door een combinatie van crèmes en producten bestrijdt zij symptomen en pakt oorzaken aan wat nodig is om optimaal resultaat te behalen. Je huid is goud waard, dus ga er ook zo mee om.

Maandag
12:0020:00
Dinsdag
11:0020:00
Woensdag
11:0020:00
Donderdag
11:0020:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
11:0020:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt