Thai Smile Reviews

Guido Gezellelaan 102, Delft

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

5,0
33 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne behandeling en lieve vrouw! Ik kom zeker terug!
Piyada was very good. Her massage style catered to my needs. She was friendly and made me feel very welcome.
Ik ben zelf een fysiotherapeut en weet hoe een echte Thaise Therapeutische massage gegeven moet worden. Ik heb er in Nederland jaren naar gezocht tot ik uiteindelijk bij Thai Smile terecht ben gekomen. Hier vond ik de echte Thaise Therapeutische massage die ik zocht. Piyada is een hele goede therapeutisch masseuse die bij diep zittende problemen echt een verlichting kan geven. Ik raad zelfs sommige van mijn patiënten aan om bij haar behandelingen te nemen. Deze blijven dan meteen klant van haar
Piyada (Tik) is a very professional therapist who gives a great massage. I always enjoy the treatment and feel completely relaxed after Tik has given the massage.Besides that, she is a very warm and beautiful person. Khap khun khap Tik !
Als vaste klant ben ik steeds weer positief verbaasd over de inzet van Piyada. Zij zoekt elke keer weer naar nog betere mogelijkheden. Wat dacht je van een heerlijk sauna, maar er is meer! Maak maar snel een afspraak. Als je binnen komt zie en voel direct de goede faciliteiten en de vriendelijke sfeer. Even terug in Thailand! Thai smile is een topzaak met uitstekende massages en Piyada een professionele en zeer goede gastvrouw. Probeer het zelf maar het is genieten.
1
4
5
67