Thai Smile Reviews

Guido Gezellelaan 102, Delft

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

5,0
33 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Word nu al zo’n twee jaar met enige regelmaat door Piyada gemasseerd. Ik ben veel op reis en heb op vele plekken massages gehad, ook in Azië. Piyada staat gemakkelijk in de top 3 van de beste masseuses die ik ken. Hoop nog vele jaren bij haar terug te mogen komen!
Zeer goede Thaise massages en ik kom hier daardoor al jaren. Kundig en echt kennis van het lichaam. Voel me altijd super goed na de intensiteit van haar massages. Echt een aanrader, zowel voor inspanning als hardere massage waar ik zelf persoonlijk meer van houdt!
Geweldige Thaise massages door Piyada. Ik heb veel last van stress gerelateerde nek en rugklachten en zo nu en dan spierpijn of blessures van sport. Pi weet altijd de spanning weg te nemen en de pijn te verlichten. Thai Smile creëert een zeer professionele, nette, schone en rustgevende omgeving voor de ultieme verlichting en ontspanning. Ik adviseer al jaren vrienden en kennissen om gebruik te maken van de diensten van Thai Smile en een ieder die het geprobeerd heeft is ook vaste klant geworden.
Ik kom hier regelmatig voor een ontspanningsmassage. Deze wordt in een rustige en prettige omgeving gegeven waardoor je ook echt tot rust komt. Piyada is professioneel, en bij eventuele spierklachten of andere pijnen worden deze apart behandeld. Is een aanrader!
Ik begon 7 jaar geleden naar Thai Smile te gaan op aanbeveling van mijn chiropractor. Ik ga elke maand of zo en de therapeutische massages hebben mijn rugproblemen erg geholpen. Niet alleen de massages zeer effectief, de sfeer en service zijn ook uitstekend. Ik raad Thai Smile ten zeerste aan!
1
45
6
7