The Beauty Bar Hoorn

De Corantijn 43N, Zwaag

Sorry, The Beauty Bar Hoorn is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Jettes Nagels

112 reviews
Sint Jozefstraat 130, 1624VV Hoorn

Shai Beauty

48 reviews
Smetanahof 49, Hoorn

Jetty's Beautysalon

438 reviews
Volder 50, Hoorn

Reviews

4,9
39 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heel netjes en weer goed wat ze doet
Was heel gezellig, de kleur was mooi! Ik had gellak. Maar na 3 dagen laat alles al helemaal los. Terwijl dat bij gellak niet zo hoort te zijn, vind het jammer want je betaalt er wel 20 euro voor
Altijd weer mooie nagels!
Thanks !
Ik kom hier nu langer dan een half jaar en ik ben super tevreden. Lieve en vakkundige meiden die er elke keer weer voor zorgen dat mijn wenkbrauwen on fleek zijn. Zij het werk en ik neem alle complimenten in ontvangst. Nu mijn recensie om deze complimenten door te geven. Tot over 4 weken!
Toon meer reviews...

Over

The Beauty Bar Hoorn
De Corantijn 43N
Zwaag

In Zwaag vind je The Beauty Bar Hoorn. In deze beautysalon kun je terecht voor verschillende soorten beautybehandelingen. Of je nu kiest voor gellak of het stylen van je wenkbrauwen, bij the Beauty Bar Hoorn richten ze zich op persoonlijke service.

Kwaliteit en jouw wensen staan hier centraal. Dit betekent dat je altijd een behandeling op maat krijgt. Voor welke treatment je ook gaat: je verlaat de salon tevreden.