The Hairextension Bar

Spuistraat 93 -C, Amsterdam
4,8
272 reviews
Spuistraat 93 -C, Amsterdam

Reviews

4,8
272 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heb mijn behandeling (wassen en puntjes knippen)zeer prettig ervaren ze is proffesioneel , weet precies wat ze doet en vervult je wensen ook. Mijn haar ziet er gezonder uit ze heeft er een vaste klant bij ! Topwerk.
Germeline
18 uur geleden
Een goed verstaander heeft een half woord nodig. Wat een fantastische salon.Je gaat er ongelukkig in en komt er zo gelukkig uit.Eindelijk zit mijn haar zoals ik het wil.Meiden zijn geweldig. Verstaan hun vak als geen ander !!!
sandra
19 uur geleden
julia
20 uur geleden
Jamie
één dag geleden
Ik ben hartelijk ontvangen. Eigenaresse is heel aardig en verstaat haar vak goed. Mijn haar is uitstekend behandeld. Het is een leuke kapperzaak op een top locatie. Ik kom zeker terug voor een behandeling.
Sandy
één dag geleden
Toon meer reviews...

Over

The Hairextension Bar
Spuistraat 93 -C
Amsterdam

In het hartje van Amsterdam aan de Spuistraat zit The Hairextension Bar. Zij bieden een groot assortiment aan hairextensions in allerlei soorten kleuren, lengtes, diktes en structuren haar. Ze werken uitsluitend met het beste kwaliteit haar. Ook met een lager budget kun je hier prima terecht. Daarnaast krijg je garantie op alle behandelingen. Dus altijd al gedroomd van lang haar met veel volume? Of heb je heel dun en fijn haar en ben je al blij met iets meer body en wellicht wat vollere punten zodat je haar er vlotter en gezonder uit ziet? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
13:0021:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt