The House of bella

Aelbrechtskade 63-64, 3022HP, Rotterdam
4,5
41 reviews
Aelbrechtskade 63-64, 3022HP, Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,5
41 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Gereserveerd, maar zaak was dicht... dus voor niets hier voor de deur gestaan.
Super blij met mijn wimperextensions !!
Top behandelingen
Ben zo tevreden niet normaal , ben een vaste klant .En ben zeer blij met m’n wimpers , zij doet het zo mooi . Te mooi voor woorden! Als je je wimpers of wat anders wilt laten doen raad ik het je hier aan! There is no beter place than this!
Voor je wimpers en wenkbrauwen ben je hier aan het goede adres. Ze is heel deskundig daarnaast geeft ook les als volwaardig trainster voor wimpers
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Priscilla
Eigenaresse
4.7
27 reviews

Over

Hi beauty’s !!! Bij The House of Bella draait het allemaal om de service en de wensen van de klant. Daarom verwelkomen wij u graag met een lekker glaasje komkommerwater of champagne..!! The House of Bella biedt verschillende behandelingen aan zoals: wimperextensions (onder en boven), wimperlifting (inclusief verven of keratine treatment), waxen van het gehele lichaam en gezicht, waxen, epileren, schoonmaken en verven van de wenkbrauwen, diverse gezichtsbehandelingen (ook voor mannen), en de manicure en pedicure (ook voor mannen) U bent altijd welkom op de openingstijden voor vragen, meer informatie of een consult. Volg ons op Instagram @the_house_of_bella en Facebook @thehouseofbella.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Portfolio

Over

The House of bella
Aelbrechtskade 63-64
3022HP
Rotterdam

Wil je wimperextensions wel eens uitproberen of naar een ander adres voor je wimperextensions? Dan zit je bij The House of Bella in Rotterdam helemaal goed. Eigenaresse Priscilla is gespecialiseerd in het aanbrengen van wimperextensions in diverse stijlen en werkt met het merk Misencil.

Je kan bij The House of Bella niet alleen terecht voor wimperextensions, ook voor professionele harsbehandelingen en andere wimper- en wenkbrauwbehandelingen ben je aan het juiste adres bij The House of Bella!

MaMaandag
18:0023:00
DiDinsdag
18:0023:00
WoWoensdag
18:0023:00
DoDonderdag
18:0023:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
10:0020:00
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt