The Way Haarlem Reviews

Kleine houtstraat 132, Haarlem

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,7
579 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
ik heb 5 weken geleden mijn haar hier laten knippen en ik ben er niet blij mee, de kapster heeft zonder dat ik erom gevraagd had mijn voorste lokken net onder mijn kin geknipt en ook nog recht afgeknipt in plaats van schuin laten verlopen naar beneden. Omdat de rest van mijn haar heel lang is vind ik dit niet mooi. Ik zei in dat ik alles 1 lengte wilde en toen zei ze we kijken zo wel even maar communiceerde later helemaal niet meer over hoe ik wilde dat het viel. Nu moet ik het minstens een half jaar laten groeien en dan ga ik naar een kapster die wel vraagt wat ik wil en niet wat zij in haar hoofd heeft. Wel jammer want ik vond haar wel aardig.
Wij hadden dinsdag een afspraak die werd geannuleerd door de kapster. Vandaag hadden wij een afspraak om 17.15 en de kapster was er niet. Dus onverrichter zaken terug naar Hillegom. Wij kwamen naar Haarlem vanwegen het kroeshaar van mijn zoon. Slechte zaak
Sweet lady! We waren alweer een hele tijd niet naar de kapper geweest omdat zoonlief het niet zo fijn vindt. Dus lang fik kroeshaar. Vrijwel pijnloos en rustig heeft ze weer model in de krullenbol gekregen. Dank!
Betty is een lieve, goeie kapster. Eindelijk iemand gevonden die krullen kan knippen!
1
111
112
113
116