Kleine houtstraat 132, Haarlem
Dinsdag open: 10:00 - 18:20
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,7
941 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wat een leuk mens is Betty! Ze is zorgvuldig, kundig en vakbekwaam!
Top!
Nette salon en we werden heel vriendelijk ontvangen. Er is een prettige en vrolijke sfeer. Mijn dochter zat op tijd in de stoel om haar krullen te laten verzorgen. We komen gauw nog een keer!
Geweldig! Slimme meid, Mooie zaak Liefdevol
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sandra
All Round kapper
4.8
141 reviews

Over

Deze all-round kapper is buitengewoon bekwaam in cornrows, vlechten, boxbraids, hair extensions en weaves (weft haren naaien of met kralen), bijwerken van dreads. Elke Woensdag t/m Zaterdag kan jij bij Sandra terecht.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Sandra

Vakkundig17
Ervaren9
Vriendelijk8
Professioneel6
E
Emma
Curl & Coil Care Novice

Over

Nederlands: Als Curl & Coil Care Novice is Kelsey persoonlijk getraind door Curl Coach & Topstylist Betty Koomen om je krullen, kroes haar en hoofdhuid uitzonderlijk te verzorgen. Deze training bestaat uit het begrijpen van de ingewikkelde samenstelling van krul en krullend haar, het begrijpen van het evenwicht dat nodig is tussen hoofdhuid, haar, haarproducten, hulpmiddelen en technieken om de haargroei te maximaliseren en lengte te behouden tijdens een gezonde reis met krullen of krullen. English: As Curl & Coil Care Novice Kelsey has personally been trained by Curl Coach & Topstylist Betty Koomen to take exceptional care of your curls, coils, and scalp. This training consists of understanding the intricate make-up of curl and coily hair, understanding the equilibrium required between scalp, hair, hair products, tools, and techniques to maximize hair growth and retain length in a healthy curly or coil journey.

Behandelingen

Haar
R
Ryione

Behandelingen

Haar
Betty
Krullen Coach
4.9
393 reviews

Over

Door mijn passie voor krullen, is het mijn doel om het dagelijks leven met krullend en Kroes (Curls & Coils) haar makelijk en leuker te maken. Droog en beschadig haar komt weer tot leven na een personlijke behandel plan dat ik samen stel opbasis van de staat van jouw haar, wat jouw krullen nodig hebben om te herstellen & jouw leven style. Curlsys Geregisteerde Krullen Stylist. Keratine Behandeling Expert.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Betty

Deskundig28
Vakkundig26
Getalenteerd20
Vriendelijk15

Over

The Way Haarlem
Kleine houtstraat 132
Haarlem

In hartje Haarlem is The Way Curls & Coils gespecialiseerd in de verzorging van alle Golvende, Kroes en Krullende haartypes, ondersteund door wetenschappelijke kennis en 34 jaar gecombineerde ervaring in haar- en hoofdhuidverzorging. De "Curls & Coils-methode" is de filosofie voor een systematische en holistische benadering van toegankelijk hoofdhuid- en krulverzorgingsregimes. Deze methode bevat de essentie van getextureerde haarverzorging: Reinigen - Herstellen - Voeden/hydrateren - Stijlen/definiëren - Krullen behouden. De ambitie is om jouw te helpen een haarverzorgingsregime te creëren dat simplistisch en zeer effectief is, met een harmonie van producten, hulpmiddelen en technieken die zijn afgestemd op jouw unieke set krullend of kroeshaar. In de salon wordt jij geholpen bij het begrijpen en genieten van jouw pluis-vrij en gehydratieered golvend, kroes en krullend of getextureerd haar.

Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Bushalte Haarlem, Frans Halsmuseum op loopafstand

Het Team:
34 jaar gecombineerde ervaring in haar- en hoofdhuidverzorging.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Modern.
  • Gespecialiseerd in: Haarbehandelingen & krullen.
  • Merken & Producten: Hoogwaardige, voedzame, kruldefiniërende producten voor krullend en kroeshaar
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:20
WoWoensdag
10:0018:20
DoDonderdag
10:0018:20
VrVrijdag
10:0018:20
ZaZaterdag
10:0018:20
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019

Kappers in de buurt