The Way Haarlem

Kleine houtstraat 132, Haarlem
4,7
572 reviews
Kleine houtstraat 132, Haarlem

Alle behandelingen

Reviews

4,7
572 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Top behandeling en erg vriendelijk.
Niet door Sandra geknipt maar door haar collega
Mijn haar heeft nog nooit zo goed zo gezeten. Door corona bijna een half jaar mijn haar niet geknipt en nog zat het prima. De begeleiding naar mijn eigen grijze haar is fantastisch. Vond het wel een hele uitdaging maar ben er nu heel blij mee. Zowel Sandra als Betty zijn niet alleen vakkundig maar ook vriendelijk en gastvrij. Er hangt een fijne ongedwongen sfeer.
Betty heeft de krullen mijn dochter van bijna 9 heel goed geknipt. Ze waren gezellig aan het babbelen samen en haar haar zit geweldig. Toen Betty haar ook nog eens verraste met een stoere vlecht was ze echt de lievelings kapster:)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Betty
Krullen Coach
4.9
225 reviews

Over

Door mijn passie voor krullen, is het mijn doel om het dagelijks leven met krullend en Kroes (Curls & Coils) haar makelijk en leuker te maken. Droog en beschadig haar komt weer tot leven na een personlijke behandel plan dat ik samen stel opbasis van de staat van jouw haar, wat jouw krullen nodig hebben om te herstellen & jouw leven style. Curlsys Geregisteerde Krullen Stylist. Keratine Behandeling Expert.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Betty

Deskundig7
Getalenteerd5
Sandra
All Round kapper
4.8
63 reviews

Over

Deze all-round kapper is buitengewoon bekwaam in cornrows, vlechten, boxbraids, hair extensions en weaves (weft haren naaien of met kralen), bijwerken van dreads. Elke Woensdag t/m Zaterdag kan jij bij Sandra terecht.

Behandelingen

Haar

Over

The Way Haarlem
Kleine houtstraat 132
Haarlem

In het centrum van Haarlem staan Betty en haar stylisten voor je klaar voor alle soorten haar. Zij beschikken over de juiste producten en technieken om de meest voorkomende problemen zoals breekbaar haar, klitten, droog haar of het nu kroes of krullend is, goed te behandelen. Het team is gespecialiseerd in zowel black hair als Europees haar en helpt je bij het kiezen van de juiste structuur en coupe die bij je persoonlijkheid en lifestyle past. Dus weg met de frustraties over kroes en krullend haar en leer opnieuw te genieten van je haar!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:30
WoWoensdag
10:0018:30
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019

Kappers in de buurt