Reviews

4,4
108 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heel aardig stel, goed geknipt en mooi geverfd. Ik kom zeker terug!
Maaike
5 dagen geleden
Mijn haar is vaak verpest door kappers. Een goede kapper vinden is lastig. Maar hier ga ik elke keer tevreden naar buiten. Fady geeft goede adviezen en maakt mijn haar zoals ik in mijn hoofd had. Behalve dat, is het ook gezellig!
Myrthe Korteweg
15 dagen geleden
Great color advise! I had to get my roots done and the color looks really natural and blends in with the rest of my hair. Also, the couple owning the place is lovely and the place has a really pleasant ambiance. As a bonus: I got the biggest cup of tea ever - loved it:-)
Joanna Latko
19 dagen geleden
Finally received the colouring I wanted for my hair and a fantastic haircut!
Ashley Herbert
19 dagen geleden
Sanne Zegger
25 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Theatre de Coiffure
Rozengracht 11
1016LP Amsterdam

Op de Rozengracht kan je terecht bij Theatre de Coiffure. Eigenaar Fady heeft knippen tot een kunst verheven en is geen gewone haarstylist maar een haartovenaar. Hij vindt het leuk je te verrassen met zijn bijzondere inzichten. Fady heeft veel ervaring opgedaan in salons in binnen- en buitenland en is blij dat hij je nu kan ontvangen in zijn eigen kapsalon. Zodra je binnenstapt ervaar je de rust en geef je je over aan de professionele en ervaren medewerkers van het team. Ze zorgen dat ze steeds op de hoogte zijn van de laatste haartrends en de nieuwste technieken.

Maandag
09:3018:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:3018:30
Donderdag
09:3018:30
Vrijdag
09:3018:30
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt