Timoti Kappers

4,5
625 reviews
Stadhoudersplein 140-A, Rotterdam
Vandaag open: 08:00 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,5
625 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik laat me al jaren knippen bij deze zaak. De openingtijden en de locatie zijn top, maar dat is niet het enige. Er heerst ook een fijne sfeer en ze draaien leuke muziek! De kappers praten wel, maar werken ook lekker door. Als Zanne je niet knipt houdt ze het wel in de gaten. Koffie of thee staat altijd klaar en het is binnen lekker warm. :)
All good.
Super nice experience. Did my eyebrows just how i like it - not so thin and maintained the shape! Will definitely come back.
M’n wenkbrauwen zijn fantastisch gedaan!
Ik kon snel terecht en kapster was zeer snel klaar en het zat best oké. Dat was knap want het ging met simpele grote knippen. Voor deze 10 minuten knippen vond ik het wel best prijzig. Ook jammer dat niet eerst even de haren van degene die voor mij geknipt werden weggeveegd. Zeker proberen als je even snel bijgeknipt wilt worden en niet kan wachten tot je vaste hairdresser weer plek heeft.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Z
Zanne
4.8
77 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Zanne

Vriendelijk5

Over

Timoti Kappers
Stadhoudersplein 140-A
Rotterdam

Bij Timoti kappers in Rotterdam zijn ze er van overtuigd dat een goed geknipte coupe een statement is over hoe je je voelt en wie je bent. Het team vindt dat je kapsel moet passen bij jouw persoonlijkheid. Ze luisteren goed naar je wensen en denken met je mee. Vervolgens zetten ze je wens, van de eerste opzet tot het in beeld brengen van kleur en contour, om in werkelijkheid. Er hangt een gezellige sfeer in de salon, ze zijn op zondag open, bieden prima service en hebben gratis Wifi. Verder kan je hier terecht voor epileren met draad, Hot Wax en make-up.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
08:0020:00
DoDonderdag
08:0020:00
VrVrijdag
08:0020:00
ZaZaterdag
08:0017:30
ZoZondag
09:0017:30
Salonawards
Most Booked 2018Top Rated 2016

Kappers in de buurt